Η AstroBank μέγας χορηγός του 11ου Wealth Management Conference

Τη σημασία που αποδίδει η AstroBank στον ανερχόμενο τομέα του Private Banking και Wealth Management, υπογράμμισε η Επικεφαλής της Υπηρεσίας Private Banking της Τράπεζας, Χάρις Κυνηγού, μιλώντας από το βήμα του 11ου Wealth Management Conference που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019. Μέγας χορηγός του Συνεδρίου ήταν η AstroBank.

H κ. Κυνηγού, η οποία προέδρευσε των εργασιών του συνεδρίου, τόνισε πως η φετινή διοργάνωση επικεντρώθηκε κυρίως στην ανάλυση των συνθηκών που επικρατούν στις παγκόσμιες χρηματαγορές, στις επενδυτικές ευκαιρίες, καθώς και στις νέες τάσεις που δημιουργούνται στον τομέα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, ακόμη, στην κληρονομική διαδοχή και το succesion planning. Αναφερόμενη στις νέες τάσεις του τομέα διαχείρισης πλούτου, η κ. Κυνηγού σημείωσε: «Η κατανομή του ενεργητικού και τα μοντέλα για χαρτοφυλάκια γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά, ειδικά σε ασταθείς αγορές. Νέα τάση αποτελούν και οι κοινωνικά υπεύθυνες και βιώσιμες επενδυτικές στρατηγικές, καθώς οι περιβαλλοντικές, κοινωνικές και εταιρικές εκτιμήσεις περί διακυβέρνησης μεταφέρονται στα χαρτοφυλάκια των πελατών. Επιπλέον, τα χαρτοφυλάκια των πελατών ολοένα και περισσότερο εμπεριέχουν πραγματικές επενδύσεις, όπως Real Estate, Private Equity, Private Lending και Venture Capital, ένεκα της προσπάθειας  αποφυγής ή μείωσης της συσχέτισης που παρουσιάζουν οι παραδοσιακές επενδύσεις (Μετοχές και Ομόλογα). Το πιο σημαντικό, όμως, είναι οι πελάτες να κατανέμουν με μεγάλη διασπορά τα περιουσιακά τους στοιχεία, βάσει πάντα του επιπέδου ρίσκου που μπορούν να αναλάβουν, του επενδυτικού τους ορίζοντα, καθώς επίσης και των αναγκών ρευστότητας που έχουν» κατέληξε η κ. Κυνηγού. 
 

Η AstroBank δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ανερχόμενο τομέα του Private Banking και Wealth Management, με στόχο την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της. 

H διεύθυνση Private Banking της Τράπεζας έχει ως πρωταρχικό στόχο την ευέλικτη προσωπική τραπεζική σχέση, με ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική διαχείριση επενδύσεων και περιουσίας. Οι επαγγελματίες του κλάδου συνιστούν σημείο αναφοράς για τους πελάτες της Τράπεζας, καθώς η διαχείριση του πλούτου δεν συνιστά μόνο παροχή επενδυτικών συμβουλών, αλλά καλύπτει όλες τις πτυχές της οικονομικής ζωής ενός ατόμου.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett