Ρηγίνος Τσάνος: «Καθοριστικός ο ρόλος της Κύπρου στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της ευρύτερης περιοχής»

InBusinessNews  05/06/2019 12:34
Ρηγίνος Τσάνος: «Καθοριστικός ο ρόλος της Κύπρου στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της ευρύτερης περιοχής»

Ρηγίνος Τσάνος: «Καθοριστικός ο ρόλος της Κύπρου στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της ευρύτερης περιοχής»

InBusinessNews  05/06/2019 12:34
Ο πρόεδρος του R.P.T. Group Ρηγίνος Τσάνος και η σύζυγός του Αυγουστίνα  Τσάνου παρέθεσαν χθες βράδυ, επίσημο δείπνο στην οικία τους στη Λεμεσό, με την ευκαιρία του 56ου ετήσιου συνεδρίου της European Tugowners Association (E.T.A.), οι εργασίες του οποίου ξεκινούν σήμερα στην Κύπρο. 
 
etadinner


Το παρών τους στο δείπνο έδωσαν οι Υπουργοί Ενέργειας και Μεταφορών, Γιώργος Λακκοτρύπης και Βασιλική Αναστασιάδη, αντίστοιχα, όπως επίσης και η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν επίσης ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης και ο πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Πέτρος Κρασσιάς. Επίσης, παρέστησαν γενικοί διευθυντές Υπουργείων, άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και ηγετικά στελέχη Ομίλων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας, της ναυτιλίας και των μεταφορών.   
 
etadinnerpilidou

 
etadinnertsanoslakko


Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους στο δείπνο ο κ. Τσάνος υπέδειξε καταρχήν πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα της V.T.S. (Vasiliko Terminal Services), για να πραγματοποιηθεί φέτος στην Κύπρο το ετήσιο συνέδριο της E.T.A. Όπως είπε, πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την Κύπρο, κατά την οποία αναδεικνύεται ο καθοριστικός ρόλος της χώρας μας στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της ευρύτερης περιοχής. Ο πρόεδρος της R.P.T. Group ανέφερε, ακόμη, ότι αποτελεί είναι τιμή για τη V.T.S. να αποτελεί πλήρες και ενεργό μέλος της E.T.A.
 
etadinnertsanosxenos


Από πλευράς του ο Πρόεδρος της Ε.ΤΑ., Leendert Muller, εξέφρασε ευχαριστίες για τη θερμή υποδοχή σημειώνοντας ότι με ενδιαφέρον αναμένει τις εργασίες του Συνεδρίου που για πρώτη φορά διοργανώνεται στη Κύπρο.         

Το Ε.Τ.Α. είναι Οργανισμός, στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι μεγάλοι ιδιοκτήτες ρυμουλκών, στον τομέα της παροχής θαλάσσιων υπηρεσιών, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. H VTS, που ανήκει στους ομίλους RPT Group και Hadjihannas Group, είναι μέλος του Οργανισμού ETA τα τελευταία δύο χρόνια.
 
etadinneranastasiadou

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας