Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εξερεύνησαν τις επιλογές σταδιοδρομίας με το CISI

Περισσότεροι από 70 φοιτητές συμμετείχαν ενεργά στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με τίτλο «Εξερευνώντας τις Επιλογές Σταδιοδρομίας Μέσω Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ανάπτυξης CISI» και «Ηθική και Ακεραιότητα στην Οικονομική Υπηρεσία». Οι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η Χριστιάνα Βασιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Lead Capital Markets Limited και μέλος του Εθνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της CISI Κύπρου και ο Πέτρος Φλωρίδης, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της CISI Κύπρου.

Η Χριστιάνα Βασιάδου συζήτησε με τους φοιτητές σχετικά με τον συνδυασμό των προσόντων CISI με πρακτική άσκηση σε εταιρείες-μέλη της CISI. Επίσης παρουσίασε τα οφέλη από τις διαλογικές δυνατότητες της CPD (συνεχής προσωπική ανάπτυξη) με την CISI. Σχετικά με θέματα δεοντολογίας και ακεραιότητας, ο Πέτρος Φλωρίδης χρησιμοποίησε μια πρακτική και μεταφορική προσέγγιση στην ανάγκη για ακεραιότητα στο σημερινό τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ειδικά στην Κύπρο μετά το κούρεμα του 2013. Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει ενδιαφέροντα σενάρια προσομοίωσης που αποδεικνύουν την επείγουσα επαγγελματική ανάγκη για δεοντολογία και ακεραιότητα των επιχειρήσεων γενικά και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ειδικότερα.

Η εκδήλωση συντονίστηκε από την Δρ. Σιμόνα Μιχάι Γιαννάκη, Αναπληρώτρια Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, η οποία παρουσίασε τους ομιλητές και τα μοναδικά οφέλη από πραγματικά διεθνοποιημένα και επαγγελματικά ειδικευμένα πτυχία της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΕΠΚ.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου