Η PRIORITY στην Κύπρο

H PRIORITY, πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων οργάνωσης και πληροφορικής στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, εφαρμογή και αυτοματοποίηση εταιρικών διαδικασιών με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO και τις βέλτιστες πρακτικές, ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία των γραφείων της στη Λευκωσία.

Με την επέκταση της παρουσίας της, η PRIORITY επιδιώκει να εξυπηρετεί αμεσότερα τους πελάτες της στην Κύπρο και παράλληλα να αναπτύξει όλα τα πεδία των υπηρεσιών της, με μεγαλύτερη στόχευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών, προστασίας προσωπικών δεδομένων, επιχειρησιακής συνέχειας και ανθεκτικότητας, διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εταιρικής διακυβέρνησης. Ακόμη όντας η συμβουλευτική εταιρεία που έχει οδηγήσει τις περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις (>1000) σε πιστοποιήσεις ISO, παρέχει στην κυπριακή αγορά την τεράστια εμπειρία της στους τομείς της ποιότητας, της ασφάλειας τροφίμων, της διαπίστευσης, της περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης και της ασφάλειας. Πέραν των συμβουλευτικών υπηρεσιών, η PRIORITY παρέχει μονοεπιχειρησιακά και πολυεπειχειρησιακά σεμινάρια και αναπτύσσει και διαθέτει εξειδικευμένα λογισμικά για την αυτοματοποίηση κρίσιμων εταιρικών διαδικασιών.

Τα καινούρια γραφεία της βρίσκονται στη Λευκωσία με επικεφαλής τον Αντώνη Χατζηπαντελή, στέλεχος με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στο στρατηγικό μάρκετινγκ και τη διαχείριση των πωλήσεων για πολυεθνικά brands. 

Η PRIORITY από το 1995 έχει υλοποιήσει επιτυχώς περισσότερα από 4.000 συμβουλευτικά έργα σε 1.300 εταιρείες, (από τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις βάσει της Forbes Greek List οι 47 είναι πελάτες της), και απασχολεί περισσότερα από 50 στελέχη σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο πελατολόγιο της PRIORITY, με σταθερή και συνεχή συνεργασία, ανήκουν εταιρείες όπως: Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Χρηματιστήριο Αθηνών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Interamerican, Western Union, Όμιλος Ιατρικού Κέντρου, ΙΑΣΩ, Johnson and Johnson, Όμιλος ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Papastratos Philip Morris International, ION, Nespresso, Nestle, The Coca cola company, IBM, Maran Tankers, Dorian, Arcadia Ship Management, Intercontinental Hotel, Hilton Athens, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κτλ.

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν