Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Νέος γενικός διευθυντής ο Γεώργιος Σάββα

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε συνεδρία του που πραγματοποιήθηκε στις  30 Μαΐου 2019 αποφάσισε τον διορισμό του Γεώργιου Σάββα, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας με ισχύ από την 01 Αυγούστου 2019. 

Ανακοινώνεται επίσης ότι μετά τον διορισμό του Γεώργιου Σάββα στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Εταιρείας, Αντώνιος Αντωνίου θα διατηρήσει την θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Εταιρείας για μεταβατική περίοδο πέντε μηνών μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Μετά το πέρας της μεταβατικής περιόδου θα παραμείνει στην θέση του Εκτελεστικού Προέδρου της Εταιρείας.

Βιογραφικό σημείωμα
Ο Γεώργιος Σάββα γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1970.  Αποφοίτησε από το  London South Bank University όπου σπούδασε λογιστική και χρηματοοικονομικά – (BA (Hons) in Accounting and Finance). Ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του για την απόκτηση του επαγγελματικού προσόντος του Chartered Certified Accountant και έγινε μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) καθώς επίσης και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).  Επίσης έχει παρακολουθήσει το LEAP Executive Programme του INSEAD Business School.

Ο Γεώργιος Σάββα εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στον ελεγκτικό οίκο Deloitte στα τμήματα εξωτερικού ελέγχου και  συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εσωτερικός ελεγκτής για περίοδο δύο χρόνων.

Από τον Ιανουάριο του 2001 κατέχει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού καθώς επίσης από την 1 Αυγούστου 2017 κατέχει και την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας