Ασφάλεια ολίσθησης εδάφους για να μη σας «γλιστρήσει» το σπίτι από τα χέρια!

Sponsored Article  25/05/2019 08:48
Ασφάλεια ολίσθησης εδάφους για να μη σας «γλιστρήσει» το σπίτι από τα χέρια!

Ασφάλεια ολίσθησης εδάφους για να μη σας «γλιστρήσει» το σπίτι από τα χέρια!

Sponsored Article  25/05/2019 08:48
Μετά από μήνες καθημερινής/συνεχής βροχόπτωσης, τα σπίτια μας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

RELATED ARTICLES

 
Κι αν η υγρασία είναι κάτι που διορθώνεται, ασύγκριτα μεγαλύτερους κινδύνους εγκυμονεί η αλλοίωση του εδάφους από τη συνεχόμενη βροχή. Μέρος των φυσικών διεργασιών εξέλιξης του γήινου ανάγλυφου, οι κατολισθήσεις δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτες όταν έχεις στήσει σε εκείνο το σημείο την περιουσία σου!
Φυσικά το φαινόμενο της διατάραξης της ισορροπίας μιας μάζας εδάφους δεν μπορεί να προβλεφθεί με τα συμβατικά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, αν για κακή μας τύχη γίνει το μοιραίο και επηρεαστεί το σπίτι μας. Αυτό που μπορεί να ισορροπήσει τη ζημιά είναι μια σωστή ασφάλιση ακίνητης περιουσίας από ολίσθηση εδάφους.
Δυστυχώς το σταμάτημα των βροχών δεν σημαίνει ότι τελειώνει και ο κίνδυνος. Η διάβρωση του εδάφους είναι αργή και μακρά διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μήνες ή χρόνια επιφέροντας μια μέρα μια φαινομενικά απρόσμενη καταστροφή.

Μια τέτοια κάλυψη κοστίζει ελάχιστα και μπορεί κυριολεκτικά να σας σώσει από οικονομική καταστροφή. Η συγκεκριμένη κάλυψη είναι φυσικά προαιρετική και δίνεται με ορισμένες προϋποθέσεις μέσα από ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης περιουσίας. Διευρύνει την κάλυψη που προσφέρουν τα συμβόλαια ακίνητης περιουσίας κατοικίας με την παροχή “καθίζηση ή ανύψωση ή κατολίσθηση” εδάφους από αιφνίδια αιτία.

Η ασφάλιση κατοικίας από ολίσθηση εδάφους καλύπτει τις ζημιές στο κτίριο και το περιεχόμενο της ασφαλισμένης περιουσίας που θα προκληθούν από μια αιφνίδια καθίζηση, κατολίσθηση ή ύψωση του εδάφους στην περιοχή που βρίσκεται η ασφαλισμένη περιουσία.
Στην Κύπρο μέχρι στιγμής η μοναδική ασφαλιστική που παρέχει ασφάλιση κατοικίας από ολίσθηση εδάφους είναι η Gan Direct, ταράζοντας ακόμη μια φορά τα νερά της αγοράς.

Το ίδιο ισχύει με την κάλυψη από σεισμό αφού πρώτη φορά ασφαλιστική εταιρεία αφαιρεί τους συνήθεις όρους που περιλαμβάνουν ποσοστά ή ελάχιστα όρια απαλλαγής επί του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου και αποζημιώνει τους πελάτες της για το σύνολο των υλικών ζημιών που μπορεί να  προκληθούν.
Μάλιστα φροντίζει να τα συνδυάζει για τους πελάτες της με προνόμια χωρίς καμία επιβάρυνση όπως η υπηρεσία Απογραφής Περιεχομένων, η 24ωρη Διευθέτηση Απαιτήσεων, η 24ωρη Βοήθεια Ακίνητης Περιουσίας και η 24ωρη Ανταπόκριση.

Και όλα αυτά με επιπλέον έκπτωση μέχρι 10% κλείνοντας τα συμβόλαια ηλεκτρονικά, στην οποία μπορεί να προστεθεί ακόμα 5% με την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης.
Ενημερωθείτε σήμερα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct, www.gandirect.com για το κόστος και τα οφέλη ασφάλισης της κατοικίας, του εξοχικού και της επιχείρησης σας για ολίσθηση εδάφους.
 
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας