Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Δελτίο Τύπου   24/05/2019 11:22
Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Δελτίο Τύπου   24/05/2019 11:22
Το Family Business Conference, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους μετόχους και τα διευθυντικά στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας. 

RELATED ARTICLES

 
Το Συνέδριο στοχεύει να αναδείξει προβλήματα και να δώσει πρακτικές λύσεις και στρατηγικές στους επιχειρηματίες σε μείζονα θέματα, όπως είναι η Διαδοχή, η Διοίκηση, η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Διαχείριση μιας πολυμετοχικής εταιρείας κ.ά..
 
Για τις περισσότερες οικογένειες και τις στενά συνδεδεμένες επιχειρήσεις, ο σχεδιασμός διαδοχής είναι η πλέον δύσκολη και κρίσιμη πρόκληση που με βεβαιότητα αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, ο προγραμματισμός μιας διαδοχής μπορεί να αποτελέσει -εκτός από πονοκέφαλο- και μια μεγάλη ευκαιρία προς αξιοποίηση νέων δυνατοτήτων και δυναμικών, ενσωματώνοντας τις αξίες, τα πιστεύω και το όραμα της οικογένειας στη διαδρομή των επόμενων γενιών.
 
Οι ομιλητές θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, ειδικά όταν μεταβιβάζονται στην επόμενη γενιά. Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων θα αναλύσει θέματα, όπως τη Διαχείριση της επιχείρησης, του πλούτου και των μελών της οικογένειας, τη Διαδοχή, τη Διαχείριση Συγκρούσεων. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν πρακτικά παραδείγματα με πρωταγωνιστές τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Μικρές και Μεγάλες Κυπριακές Οικογενειακές Επιχειρήσεις.  
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Χρυσοστομίδης Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι, Priority ERP, Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Βusiness, REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας