Νέο κέντρο εκμάθησης Αγγλικών Pingu’s English στην περιοχή Αμμοχώστου

Η Pingu’s English Κύπρου ανακοινώνει το άνοιγμα καινούργιου κέντρου εκμάθησης Αγγλικών Pingu’s English – στην περιοχή Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Αυγόρου.

Η εταιρεία Pingu’s English Κύπρου λειτουργεί πλέον 10 κέντρα: δύο στη Λεμεσό, πέντε στη Λευκωσία, ένα στη Λάρνακα, ένα στη Πάφο και ένα στην Αμμόχωστο, μέσω συμφωνιών δικαιοχρησίας (franchise).

Η Άντρη Ιωάννου, ιδιοκτήτρια του κέντρου στο Αυγόρου αναφέρει: “με χαρά ανακοινώνουμε ότι πλέον αποτελούμε κι εμείς μέρος της μεγάλης οικογένειας των κέντρων Pingu’s English, ανοίγοντας ένα ολοκαίνουργιο κέντρο στο Αυγόρου. Από τώρα και στο εξής τα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή Αμμοχώστου θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους από πολύ μικρή ηλικία και να
διδαχθούν την Αγγλική γλώσσα ως μητρική.”

Ο Δημήτρης Παναγή, διευθυντής του δικτύου Pingu’s English Κύπρου σημειώνει: “με περηφάνεια ανακοινώνουμε τη λειτουργία του ολοκαίνουργιου κέντρου Pingu’s English στο Αυγόρου. 

Η αποδεδειγμένα αποτελεσματική και ταυτόχρονα καθιερωμένη στο μυαλό του Κύπριου γονέα, μέθοδος Pingu’s English, θα μπορεί πλέον να προσφέρεται και στα παιδιά της περιοχής Αμμοχώστου, μέσα από μια υψηλά ποιοτική προσέγγιση αλλά και εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία. Η μεθοδολογία μας διδάσκει την Αγγλική γλώσσα μέσα από διαδικασίες εξάσκησης των ικανοτήτων ομιλίας, ακουστικής, ανάγνωσης και γραφής, από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και τα παιδιά στην περιοχή Αμμοχώστου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την εμπειρία που προσφέρει ο Pingu μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, σε όλα μας τα κέντρα.”

Η μέθοδος Pingu’s English χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικές τεχνικές διδασκαλίας, με κύριο στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να παραμένουν απολύτως προσκολλημένα στην όλη διαδικασία εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας. Καθιστά τη διδασκαλία ευχάριστη, απόλυτα αποδοτική και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και δυνατότητες του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Η μέθοδος είναι βασισμένη στις περιπέτειες του Pingu™ στην Ανταρκτική. Το ελκυστικό αυτό σκηνικό δημιουργεί τέτοιο περιβάλλον, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν με χαρά τη μάθηση της γλώσσας κάθε στιγμή. Έρευνες καταδεικνύουν ότι, όταν τα παιδιά διασκεδάζουν, τότε μπορούν και μαθαίνουν γρηγορότερα και ευκολότερα. Ο κόσμος του Pingu™ κεντρίζει τη φαντασία των παιδιών και τα ενθαρρύνει να αποκτήσουν απαραίτητα εργαλεία που θα τους φανούν χρήσιμα στη μετέπειτα ζωή τους.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με το δίκτυο Pingu’s English Κύπρου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@pingusenglish. com.cy ή στο τηλέφωνο: 7008 8008.

Δειτε Επισης

Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY