Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Πολιτική της Κυβέρνησης σε Θέματα Ανάπτυξης Γης

Η ΙΜΗ διοργανώνει το «13ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης» την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το συγκεκριμένο Συνέδριο μπαίνει φέτος στον 13ο χρόνο του και αποτελεί ένα δυναμικό, πολυαναμενόμενο γεγονός, το οποίο κάθε χρόνο συγκεντρώνει με την ίδια επιτυχία όλους τους φορείς κι εκπροσώπους της Βιομηχανίας. Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τους κλάδους της Ανάπτυξης Γης και των Ακινήτων στην Κύπρο, ενώ στόχο έχει να πληροφορήσει έγκαιρα κι έγκυρα τους σύνεδρους σχετικά με τη διαμόρφωση της αγοράς και τις αντίστοιχες προβλέψεις. 

Όπως κάθε χρόνο, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, τόσο από την τοπική αγορά όσο και από το εξωτερικό. Ανάμεσα στους ομιλητές, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης. Κατά  τη διάρκεια της ομιλίας του ο Υπουργός θα παρουσιάσει το νέο ολοκληρωμένο πλαίσιο Στεγαστικής Πολιτικής της Κυβέρνησης, τη νέα πολιτική αδειοδότησης της ανάπτυξης, τον αστικό αναδασμό και την αναθεώρηση των τεσσάρων μεγάλων Τοπικών Σχεδίων (Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου). Ο κ. Πετρίδης θα κάνει μια εισαγωγή για τα νέα πολεοδομικά κίνητρα και εργαλεία που θα συμβάλουν στην παραγωγή προσιτής κατοικίας και την δημιουργία αγοράς προσιτού ενοικίου. Θα μιλήσει επίσης για τα νέα απλοποιημένα στοχευμένα Στεγαστικά Σχέδια για ορεινές περιοχές, Ακριτικές περιοχές & Εκτοπισθέντες, αλλά και για το νέο Πρόγραμμα Δημιουργίας Οικιστικών Μονάδων από τον Κυπριακό Οργανισμό Αναπτύξεως Γης (ΚΟΑΓ). Ο κ. Πετρίδης θα αναλύσει μια σειρά στοχευμένων ενεργειών που προωθούνται από το Υπουργείο και αναμένεται να συμβάλουν ουσιαστικά στην ποιότητα ζωής των πολιτών και στην υγιή ανάπτυξη του τόπου μας.

Στο Συνέδριο θα ακούσετε παρουσιάσεις/ομιλίες στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μεταφραστικό σύστημα εάν το επιθυμούν. 

Για περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με τη θεματολογία του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς επαγγελματίες κι εταιρείες και πιο συγκεκριμένα, προς ανώτερα στελέχη από: εταιρείες Ανάπτυξης Γης, Κατασκευαστικές εταιρείες, Εργοληπτικές εταιρείες, εκτιμητικές ομάδες Γης & Ακινήτων, Κτηματομεσιτικά γραφεία, Λογιστικά/Ελεγκτικά/Φορολογικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, καθώς και τράπεζες και άλλα Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επίσης, το Συνέδριο προσκαλεί επιμετρητές ποσότητας, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και επενδυτές. Το Συνέδριο στοχεύει, συνολικά, στο να προσελκύσει εκπροσώπους από αρμόδιες Κυβερνητικές και Ρυθμιστικές Υπηρεσίες, αλλά κι Ελεγκτικούς Φορείς. 

Για ηλεκτρονικές Εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Ισχύει ειδική τιμή (15% έκπτωση) για μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, του RICS, όπως επίσης και του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών.

Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί: Bazaraki.com │ Living and Cucina&Cucina, members of Ergo Home Group │ Gizet Ltd │ Hellenic Tzilalis │ MUSKITA Aluminium Industries
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: 
τηλ.: 22505555 | φαξ: 22679820 
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com  
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου