Η ΕΥ Κύπρου καθιερώνει πολιτική ευέλικτης εργασίας

Δελτίο τύπου  14/05/2019 13:32
Η ΕΥ Κύπρου καθιερώνει πολιτική ευέλικτης εργασίας

Η ΕΥ Κύπρου καθιερώνει πολιτική ευέλικτης εργασίας

Δελτίο τύπου  14/05/2019 13:32
Η ΕY αναγνωρίζει ότι πολλοί ταλαντούχοι και ικανοί άνθρωποι χρειάζονται ευελιξία στην εργασία τους καθώς επιδιώκουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Τα τελευταία χρόνια, η ευέλικτη εργασία έχει ενσωματωθεί στην κουλτούρα του οργανισμού μας και καθορίζει τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον κόσμο. 

RELATED ARTICLES


 
Παρέχουμε χώρους που επιτρέπουν διαφορετικά μοντέλα εργασίας, επενδύουμε σε ισχυρή τεχνολογία που υποστηρίζει την ευέλικτη εργασία ανεξάρτητα από την τοποθεσία και έχουμε αναπτύξει αποτελεσματικά κανάλια επικοινωνίας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Εστιάζουμε στη δέσμευσή μας να είμαστε ένας εργοδότης χωρίς αποκλεισμούς και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εργάζονται με ευελιξία.
 
Στην EY Κύπρου, οι πολιτικές μας ευθυγραμμίζονται με τις παγκόσμιες πρακτικές της ΕΥ και έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις προσωπικές υποχρεώσεις των εργαζομένων μας. Καταλαβαίνουμε ότι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες αλλάζουν καθώς οι συνθήκες της ζωής και της σταδιοδρομίας των ανθρώπων μας εξελίσσονται, οδηγώντας συχνά στην αναζήτηση ευέλικτων συνθηκών εργασίας.
 
Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης του εργασιακού μας περιβάλλοντος, έχουμε αναθεωρήσει την πολιτική ευέλικτης εργασίας, με στόχο την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων μας στην προσπάθειά τους να ισορροπήσουν καλύτερα τις επαγγελματικές με τις προσωπικές τους ανάγκες και δεσμεύσεις. Η ανανεωμένη πολιτική εισάγει αυξημένη ευελιξία όσον αφορά το ωράριο και τον χώρο εργασίας, καθώς και επίσημες ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας σε προσωρινή ή μόνιμη βάση.
 
Με την ευκαιρία της εισαγωγής της νέας πολιτικής ευέλικτης εργασίας, η Μαρία Σεργίου, Επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΕΥ Κύπρου, σχολίασε: «Η EY διεθνώς επενδύει σε μια εργασιακή κουλτούρα που προωθεί την ευελιξία. Η ανανεωμένη μας πολιτική θα στηρίξει τους εργαζομένους μας στην προσπάθειά τους να συνδυάσουν τις απαιτήσεις της εργασίας και της σταδιοδρομίας τους με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τις οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις τους. Η EY επιδιώκει να δημιουργήσει ομάδες με τις υψηλότερες επιδόσεις και η πολιτική ευέλικτης εργασίας αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας