Σε Σαγκάη και Τόκιο η Υφυπουργός Ναυτιλίας 

  10/05/2019 17:29
Σε Σαγκάη και Τόκιο η Υφυπουργός Ναυτιλίας 

Σε Σαγκάη και Τόκιο η Υφυπουργός Ναυτιλίας 

  10/05/2019 17:29
Συναντήσεις στην Σαγκάη και στο Τόκιο στο πλαίσιο προώθησης του κυπριακού νηολογίου και της ευρύτερα της Κύπρου ως ναυτιλιακού κέντρου, πραγματοποιεί η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου συνοδευόμενη από ομάδα λειτουργών του Υφυπουργείου. 

RELATED ARTICLES


 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υφυπουργείου, η κ. Πηλείδου θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στο 4th Annual International Shipping Forum που διοργανώνεται από το γνωστό οργανισμό διοργάνωσης διεθνών ναυτιλιακών συνεδρίων Capital Link. Στο συνέδριο θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν διευθυντικά στελέχη σημαντικών πλοιοκτητριών εταιρειών και τραπεζών από την Κίνα και από όλο τον κόσμο.
 
Ακολούθως, η κ. Πηλείδου θα μεταβεί στο Τόκιο όπου θα συμμετάσχει επίσης ως ομιλήτρια στο Capital Link Japan Maritime Forum καθώς και σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως επιχειρηματικό και επενδυτικό προορισμό στον τομέα της ναυτιλίας αλλά και ευρύτερα. 
           
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ασία, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εταιρείες που εδρεύουν σε Σαγκάη και Τόκιο, με σκοπό την προώθηση της Κυπριακής σημαίας και της Κύπρου ως σημαντικό ναυτιλιακό κέντρο και ως έδρα για τη δραστηριοποίηση ναυτιλιακών εταιρειών.
 
Η κυπριακή αντιπροσωπεία επιστρέφει στην Κύπρο στις 14 Μαΐου 2019.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας