Η σημαντικότητα της βιομηχανίας Γάλακτος & των προϊόντων της

Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της Αγελαδοτροφίας, Αιγοπροβατοτροφίας, Τυροκομίας και Γαλακτοκομίας συγκεντρώνονται σε ένα συνέδριο με πρωταγωνιστές τους ντόπιους παραγωγούς, τα προβλήματα και τις προοπτικές τους. Το φετινό «3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος» πραγματοποιείται την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στο Κτήμα Κουσιουμή, στη Λευκωσία με Στρατηγικό Συνεργάτη την Χαραλαμπίδης Κρίστης. Οι παρουσιάσεις και ομιλίες ρίχνουν φως στις τάσεις, τις πρακτικές και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι παραγωγοί, δίνοντας λύσεις και υπεύθυνες συμβουλές.
 
Μέσα από απτά παραδείγµατα και παρουσιάσεις, το Συνέδριο στοχεύει στο να επικοινωνήσει όλα εκείνα τα στοιχεία, τις διεθνείς πρακτικές και προοπτικές που αφορούν στην Κυπριακή Κτηνοτροφία και την εφικτή της ανάπτυξη. Ο κλάδος του Γάλακτος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την Οικονομία της Κύπρου και αποφέρει -μεταξύ άλλων- αναγνώριση και σταθερή κερδοφορία. Αν και μικρή χώρα, η Κύπρος έχει ήδη κατορθώσει να μπει στις παγκόσμιες εμπορικές αγορές με ιδιαίτερα προϊόντα ντόπιας παραγωγής, όπως είναι η αναρή και το χαλλούμι. Τα επόμενα χρόνια διαφαίνονται πολύ αισιόδοξα για την Κύπρο στο κομμάτι της εκτροφής ζώων, παραγωγής προϊόντων και καλλιέργειας γης.
 
Στο «3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος», μεταξύ των άλλων διακεκριμένων ομιλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα μιλήσει ο σπουδαίος εμπειρογνώμονας Israel Flamenbaum, Consultant International Expert της Cow Cooling Solutions, με βάση το Ισραήλ. Ο κ. Flamenbaum διαθέτει μακρόχρονη πείρα σε θέματα Αγελαδοτροφίας αλλά και στα συστήματα θερμοκρασίας, όσον αφορά φάρμες. Θα αναλύσει το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες της Κύπρου και του Ισραήλ, ώστε οι απώλειες και τα προβλήματα στις φάρμες να ελαχιστοποιηθούν.  
Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αγελαδοτροφίας, Αιγοπροβατοτροφίας, Παραγωγής Γάλακτος, Τυροκομίας, καθώς και προς επαγγελματίες από άλλους συναφείς κλάδους, όπως είναι οι κτηνοτρόφοι, κτηνίατροι, ζωοτρόφοι, γεωπόνοι Ζωικής Παραγωγής, τα επιχειρηματικά στελέχη από συγγενικούς τομείς, οι εκπρόσωποι του κρατικού και ημικρατικού τομέα.  
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ ΕΔΩ
  
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ
 

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ
Στρατηγικός Συνεργάτης: Χαραλαμπίδης Κρίστης
Χρυσός Χορηγός: VitaTrace Nutrition Ltd
Υποστηρικτής: Zebranico Consulting Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»