Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ευρωπαική Κάρτα Νεων

Θέλετε να έχετε πρόσβαση σε 30.000 νέους εντός Κύπρου; Συνδέστε τώρα την επιχείρησή σας με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Προνομίων για Νέους, κίνηση που αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία προβολής σας προς τους νέους τόσο της Κύπρου όσο και σε ακόμη 40 ευρωπαϊκές χώρες. Η επιχείρησή σας συνδέεται με συνολικά 6.000.000 νέους πανευρωπαϊκά, κατόχους της κάρτας, οι οποίοι ενημερώνονται για τα οφέλη της με ισχύ σε περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Παράλληλα, αναβαθμίζετε το προφίλ της επιχείρησης σας στη συνείδηση των νέων, ενώ ενισχύετε και το προφίλ της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σας. Τέλος, οι επιχειρήσεις επωφελούνται από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, καθώς η κάρτα όπως και οι επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένες με αυτήν προωθούνται μέσα από μια σειρά επικοινωνιακών μέσων και κινήσεων. Αναλυτικότερα, τα ωφελήματα που έχει μια επιχείρηση από τη συνεργασία της με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Προνομίων, είναι συγκεντρωμένα ΕΔΩ
 
Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων εκδίδεται στην Κύπρο από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ). Απευθύνεται, δε, σε νέους ηλικίας 13-30 ετών, ενώ την ευθύνη για τη λειτουργία του προγράμματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Κάρτας Νέων (European Youth Card Association – EYCA). Έμφαση δίνεται στη διασύνδεση της Κάρτας με Μαθητές, Φοιτητές και Στρατιώτες, ενώ παράλληλα απευθύνεται και σε εργαζόμενους νέους. Το κόστος της κάρτας είναι 10 ευρώ και ισχύει για 1 χρόνο. Οι κάτοχοι της Κάρτας εξασφαλίζουν εκπτώσεις σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη.
 
Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου φιλοδοξεί μέσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής της Κάρτας να συνδέσει περισσότερους νέους αλλά και περισσότερες επιχειρήσεις με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων. Επιπρόσθετα, ο ΟΝΕΚ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, αναλαμβάνει την δωρεάν έκδοση της Φοιτητικής Κάρτας, η οποία είναι συνδεδεμένη και με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και προσφέρει τα αντίστοιχα ωφελήματα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.
Τ: 22402626, 22402698 │ Φ: 22402687 │ email: europeanyouthcard@onek.org.cy
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://europeanyouthcard.onek.org.cy/ όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα και αναλυτικά όλα τα ωφελήματα και οι συνεργάτες της Κάρτας.
 
 

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland