Ιδέα, Κόπος, Καινοτομία, Επιβράβευση! Θα είσαι ο επόμενος;

Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) επιβραβεύουν, για 13η συνεχή χρονιά, τις καλύτερες, πλέον καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες, τόσο στον Ιδιωτικό, όσο και στον Δημόσιο Τομέα.

Ο θεσμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κτλ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κτλ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός, Χρηματοοικονομικά, Εκπαίδευση, Επικοινωνία κτλ.) και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπικές Αρχές, Ημικρατικοί Οργανισμοί, Κρατικές Υπηρεσίες). Πραγματοποιείται από το 2006, αποτελεί, δε, την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις καινοτόμες κι επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις κι οργανισμούς. Μάλιστα, υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙΕΚ). 

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, μέσα από τον διαγωνισμό των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Αυτό αποδεικνύει πως η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας, που διαθέτει όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον. 

Στόχος του διαγωνισμού της ΟΕΒ είναι η βελτίωση και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων και γενικότερα, των οργανισμών του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Όσες επιχειρήσεις ή οργανισμοί υλοποίησαν κάποια ξεχωριστή και ιδιαίτερη -από άποψη σύλληψης- ιδέα που αξίζει να ακουστεί και πιθανόν να βραβευθεί, προλαβαίνουν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τον φετινό διαγωνισμό των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ. 

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι η 10η Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις  πρέπει να είναι δεόντως συμπληρωμένες και να παραδοθούν στη διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 2 και Γλαύκου, 2000, Στρόβολος, Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες κι αιτήσεις υποψηφιότητας, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο: 22665102 ή στην ιστοσελίδα: www.innovationaward.oeb.org.cy

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;