Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το 20ο Ετήσιο Συνέδριο ΦΠΑ για πρώτη φορά στην Κύπρο

Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες στον τομέα του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) απ’ όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στην Κύπρο αυτό το μήνα για το 20ο Ετήσιο Συνέδριο ΦΠΑ. 

Το συνέδριο, το οποίο διεξάγεται στην Κύπρο για πρώτη φορά,  διοργανώνεται από το VAT Forum CV, μια διεθνή σύμπραξη αποτελούμενη από κορυφαίους ειδικούς στον έμμεσο φόρο με έδρα τις Βρυξέλλες, και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό στις 15-17 Μαΐου 2019.

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 θα τελέσει ο Έφορος Φορολογίας της Κύπρου, κ. Γιάννης Τσαγκάρης.

Ημερήσια Διάταξη
Του συνέδριου θα προηγηθεί δεξίωση και δείπνο το βράδυ της Τετάρτης, 15 Μαΐου 2019. Θα ακολουθήσουν δύο ημέρες διαδραστικών πάνελ και παρουσιάσεων υψηλού επιπέδου που θα καλύπτουν θέματα όπως οι νέοι κανόνες ΦΠΑ για τα κουπόνια, η φορολόγηση ενδοκοινοτικού εμπορίου και οι πωλήσεις εξ’ αποστάσεως, οι επιπτώσεις του Brexit, το Σχέδιο Δράσης ΦΠΑ για το 2022 κ.α.

Η κα Χάρις Χατζημιχαήλ, επικεφαλής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Φορολογικής Μεταχείρισης του Κυπριακού Τμήματος Φορολογίας, θα μιλήσει για τη Συμμόρφωση με το ΦΠΑ: Η Περίπτωση της Κύπρου, ενώ ο κ. Αλέξης Τσιελεπής, εταίρος του VAT Forum CV και Διευθύνων Σύμβουλος της Chelco VAT Ltd θα παρουσιάσει σημαντικές αποφάσεις ΦΠΑ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Το συνέδριο αποσκοπεί στη δημιουργία μιας ανοικτής συζήτησης μεταξύ επαγγελματιών του ΦΠΑ με σκοπό την εις βάθος ενημέρωση τους όσον αφορά στις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία ΦΠΑ αλλά και των επιπτώσεων των αλλαγών αυτών στις επιχειρήσεις.

Δικτύωση
Στο συνέδριο θα παραστούν εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες με εξειδίκευση στο ΦΠΑ από διάφορες εταιρείες και χώρες, καθιστώντας το ως το ιδανικό φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών και συλλογή πληροφοριών. Το συνέδριο προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου, όπως λογιστές, οικονομικούς διευθυντές, φορολογικούς συμβούλους και φοροτεχνικούς  που ασχολούνται με το ΦΠΑ σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, λειτουργούς ΦΠΑ και συμβούλους ΦΠΑ που εξυπηρετούν πολυεθνικές εταιρείες και πελάτες.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στην Κύπρο

Ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες για επαγγελματίες στο νησί που δεν επιθυμούν να παραστούν στις βραδινές κοινωνικές εκδηλώσεις του συνεδρίου.

Επαγγελματίες στην Κύπρο μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο για €600 για μία ημέρα και €1.100 και για τις δύο ημέρες. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που δεν καλύπτονται στις πιο πάνω τιμές περιλαμβάνουν δεξίωση και δείπνο το βράδυ πριν από το συνέδριο, δείπνο στο Art Nest στο χωριό Φασούλα στις 16 Μαΐου και περιήγηση στην παλιά πόλη της Λεμεσού, ακολουθούμενη από δείπνο στις 17 Μαΐου. Για να εγγραφείτε με τις ειδικές τιμές, τηλεφωνήστε στο 25 871200 ή στείλτε email στο seminars@chelcoVAT.com.

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου