Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το ΚΕΒΕ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών TUTTOFOOD

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  στα πλαίσια του έργου με ακρωνύμιο GoBrand (Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή / και  υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg V-A ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών TUTTOFOOD που διεξάγεται στο Μιλάνο από 6 έως 9 Μαΐου 2019 ( http://www.tuttofood.it/en/content/fair-details).

Στο περίπτερο του έργου θα προβληθούν τα προϊόντα των επιχειρήσεων που ανήκουν στις Συστάδες  (Clusters) «Ομάδα Παραγωγής Αυθεντικών Προϊόντων Χαρουπιού» και «Ομάδα Παραγωγής Αυθεντικών Παραδοσιακών Γλυκών Κύπρου (Γλυκά Κουταλιού και Σουτζιούκου) » τα οποία έχουν συσταθεί στα πλαίσια του έργου.

Το έργο, στο οποίο το ΚΕΒΕ επενεργεί ως επικεφαλής εταίρος, προβλέπεται να ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2020. Σε αυτό συμμετέχουν επίσης 5 εταίροι από την Ελλάδα, τα Βιομηχανικά Επιμελητήρια Λασιθίου και Χίου, οι Αναπτυξιακές Εταιρείες των Επιμελητηρίων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Κρήτης.
 
Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια του παρόντος έργου στοχεύουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού χαρακτήρα των ΜμΕ καθώς και στην προβολή και προώθηση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα των συμμετεχουσών περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου στο εξωτερικό.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου