Νέο τεύχος IN Business: Η Deloitte της νέας δεκαετίας

Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 5 Μαΐου. 

Χρίστης Μ. Χριστοφόρου: Η Deloitte της νέας δεκαετίας
Ένας διεθνής οργανισμός αναδιοργανώνεται και συγκεντρώνει δυνάμεις. Οι 50 ανεξάρτητοι οίκοι που διατηρούσε ανά το παγκόσμιο έγιναν σταδιακά 13 και μετατράπηκαν σε περιφερειακούς, με στόχο να γίνουν τρεις και ισχυρότεροι. Η Deloitte της Κύπρου, ενισχυμένη από τις σχετικές αλλαγές, θα ενσωματωθεί λειτουργικά στην Deloitte N&S Europe (NSE) τον Ιούνιο του 2019. Μάλιστα, ο εκάστοτε CEO από τη χώρα μας θα συμμετέχει στη διευθυντική ομάδα του δικτύου της εν λόγω περιοχής, μιας και στο νησί μας έχει οριστεί μία από τις επτά θέσεις της εκτελεστικής επιτροπής της περιφερειακής διοίκησης. Για τα νέα πλάνα, τις αλλαγές και τα οφέλη που προκύπτουν για τις εργασίες του διεθνούς κολοσσού μιλά στο IN Business ο CEO της Deloitte Cyprus, Χρίστης Χριστοφόρου.

To success story του Νικόλα Κάρουλλα, CEO του Karma Group
Σε ηλικία 23 ετών κλήθηκε να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο, τη διοίκηση μιας εταιρείας. Το νεαρό της ηλικίας του δεν τον πτόησε. Ο Νικόλας Κάρουλλας, CEO της Karma Developers, έχει πετύχει το ακατόρθωτο. Μέσα σε λίγα χρόνια διευθέτησε πλήρως τα δάνεια της εταιρείας, η οποία διαθέτει σήμερα 10 νέα συγκροτήματα με δική της χρηματοδότηση. Ο πήχης τοποθετείται όλο και ψηλότερα, κτίζοντας το σήμερα και προγραμματίζοντας το αύριο.

Ιστορίες διαδοχής: Η ομαλή μετάβαση από την παλιά γενιά στη νέα
Η διαδοχή σε κάθε οικογενειακή επιχείρηση είναι μια διαδικασία δεδομένη για τη συνέχειά της. Δεν μπορεί, όμως, να θεωρηθεί δεδομένο από κανένα προκάτοχο ή διάδοχο πως θα είναι ομαλή, στο πλαίσιο μιας μετάβασης που θα ολοκληρωθεί και θα λειτουργήσει δίχως συγκρούσεις. Αυτό είναι όμως το ζητούμενο, το οποίο εγείρει σειρά ερωτημάτων: Υπάρχει τρόπος να πάνε όλα καλά; Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να γίνουν σωστά; Με ποιους χειρισμούς θα αποφευχθούν παρεξηγήσεις και διαμάχες, καθώς η νέα γενιά θα παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο; 
Στο ρεπορτάζ που παρουσιάζουμε στο νέο τεύχος, με ένα εντυπωσιακό floppy, έχουμε τις απαντήσεις από έξι κυπριακές εταιρείες, αλλά και από εξειδικευμένους συμβούλους που δίνουν τα φώτα τους υπό μορφή καθοδήγησης.

ΜΤΝ - Αλλάζει το παιχνίδι
Μετά τη σιωπή μηνών, κατά τους οποίους τήρησε χαμηλούς τόνους, η ΜΤΝ άνοιξε τα χαρτιά της στο InΒusinessNews. Σε αποκλειστική του συνέντευξη, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Χρονόπουλος, μίλησε για το τι άλλαξε στο εσωτερικό της όλο αυτό το διάστημα και τι επιδιώκει να αλλάξει στην κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών.

SPECIAL EDITIONS: 
- Η Iron Mountan παρουσιάζει το αφιέρωμα Outsourcing - Η ανάγκη που γίνεται τάση. 
- Επιπλέον, αφιέρωμα για την αγορά του καφέ - The business of coffee.


IN Business. Και σε digital έκδοση.

 

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν