Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019 βραβεύουν τον Πρωτογενή Τομέα

Αν δραστηριοποιείσαι στον Πρωτογενή Τομέα και πιο συγκεκριμένα στις κατηγορίες της Πτηνοτροφίας, Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Δασοκομίας, Ανθοκομίας κλπ, τότε τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019 σε αφορούν. Αν παράγεις κάτι ξεχωριστό, αν καλλιεργείς κάτι μοναδικό, αν φυτεύεις ή τρέφεις με ένα διαφορετικό  και ξεχωριστό τρόπο χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο μέθοδο ή αν -σε γενικότερο πλαίσιο- ανήκεις στον Πρωτογενή Τομέα και έχεις εφαρμόσει με επιτυχία μια καινοτόμο πρακτική, επωφελή για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σου, δήλωσε συμμετοχή στα φετινά Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).
 
Για 13η συνεχή χρονιά, τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ αναδεικνύουν κι επιβραβεύουν τις πλέον πετυχημένες καινοτομίες που σχεδιάστηκαν, κι εφαρμόστηκαν σε κυπριακές επιχειρήσεις κι οργανισμούς του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα. Τα Βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν τους πρωτοπόρους στους Τομείς της Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Βιομηχανίας, των Υπηρεσιών και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.
 
Ο διαγωνισμός για τα Βραβεία Καινοτομίας πραγματοποιείται από το 2006 από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Στο διάστημα των περασμένων ετών, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Γεγονός, που αποδεικνύει ότι η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας.
 
Τελική προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τον φετινό διαγωνισμό, η 10η Μαΐου 2019 (διεύθυνση: Λεωφ.Ακροπόλεως 2 και Γλαύκου, 2000 Στρόβολος).
Για πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο: 22 665 102 ή στην ιστοσελίδα: www.innovationaward.oeb.org.cy
 
 
 

Δειτε Επισης

Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο