CySEC Conference Dinner 2019

CySEC Conference Dinner 2019

CySEC Conference Dinner 2019

Οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες αλλά και η ωριμότητα του κυπριακού κλάδου διαχείρισης κεφαλαίων εκτόξευσαν τον τομέα της κεφαλαιαγοράς τα τελευταία χρόνια. Αυτό ήταν και το μήνυμα που μεταδόθηκε στο πρώτο CySEC Conference Dinner που διοργάνωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου την Δευτέρα 8 Απριλίου, στο Hilton Park Λευκωσίας.

RELATED ARTICLES


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης ενώπιoν πλήθους κόσμου από όλο το φάσμα της Κυπριακής οικονομίας τόνισε πως η αξιόπιστη και αποτελεσματική ρύθμιση και εποπτεία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για τη μελλοντική ανάπτυξη της βιομηχανίας. 
 


Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Δήμητρα Καλογήρου, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του τομέα, σημειώνοντας ότι από το 2011 μέχρι το 2019, ξεπέρασε το 173%. 


Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Steven Maijoor, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Αξιών και Αγορών, ο οποίος μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες και γνώσεις του σχετικά με τον χρηματοπιστωτικό τομέα στην Ευρώπη.


Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η τιμητική βράβευση του κ. Φρίξου Σορόκου, πρώην Προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η ΙΜΗ.
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας