Μάθε τα πάντα για το omni-channel & το Λιανικό Εμπόριο

Η άκρως αποκαλυπτική, ενδιαφέρουσα και διαδραστική συνάντηση επαγγελματιών με πρωταγωνιστή το Λιανεμπόριο και τους εκπροσώπους του είναι εδώ!

Η IMH διοργανώνει το «16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου» την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσία, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα φώτα και την παρουσία των καλύτερων του κλάδου, εντός κι εκτός Κύπρου. Στο Συνέδριο, που παρουσιάζουν οι Yπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι συμμετέχοντες θα έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, να δικτυωθούν και να συνομιλήσουν με πιθανούς συνεργάτες, σε μια μοναδική συνάντηση επαγγελματιών, με τους καλύτερους του Λιανεμπορίου.

Διακεκριμένοι εξπέρ που γράφουν τη δική τους επιτυχία, ταξιδεύουν και δίνουν ομιλίες, πρωτοπορούν κι εξελίσσονται, θα δώσουν και φέτος δυναμικό παρών. Το Συνέδριο θα αναδείξει τα νέα τεχνολογικά δεδομένα του κλάδου και θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν πώς μπορούν να κερδίσουν τους αγοραστές σε διάφορα επίπεδα, μέσα από τις διαδραστικές παρουσιάσεις των ομιλητών. 

Ανάμεσα στους ομιλητές συγκαταλέγεται και ο Yasser Abbas, RTM & Omni-Channel Development Manager της Johnson & Johnson, United Arab Emirates. Ο κ.Abbas θα αναφερθεί στα σύγχρονα δεδομένα του omni-channel και στο πώς η χρήση διαφορετικών καναλιών που επιτρέπουν τη διακίνηση αγαθών είναι μια στρατηγική που ολοένα κερδίζει τους Λιανέμπορους. Έχοντας τεράστια εμπειρία στο trade marketing και το category planning, σε εταιρείες όπως είναι οι P&G & Mondelez, θα αναλύσει τις νέες ψηφιακές στρατηγικές που απευθύνονται σε Προμηθευτές και Λιανέμπορους, με στόχο να αυξήσουν οι αγοραστές τις online αγορές τους. Επιπλέον, θα εξηγήσει πώς το Λιανικό Εμπόριο πολλαπλών καναλιών έχει γίνει ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο, με σχεδόν όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις να έχουν αναπτύξει αντίστοιχη online παρουσία. 

Παράλληλα με τη διοργάνωση του Συνεδρίου, πραγματοποιούνται τα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.. Τα βραβεία καθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός αναγνώρισης της αριστείας που έχουν επιδείξει συγκεκριμένα προϊόντα στην κυπριακή αγορά και ταυτόχρονα, με γνώμονα να ενισχύσουν το κυπριακό Λιανεμπόριο και όλους τους πρωταγωνιστές του. 

Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, Εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής:
ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Ελληνική Τράπεζα, Gloria Jean’s Coffees, Infocredit Group, ΙMR/University of Nicosia™, JCC Payment Systems, PwC Κύπρου, Χρυσοστομίδης Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι

Drive your business with: Renault member of Char. Pilakoutas Group
Innovation Sponsor: Cassandra Trading Limited | IQOS
Υποστηρικτής: Elite
Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.
Conference Experience Sponsor: Conferience 
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ECR Κύπρου 
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑLPHA Κύπρου, περιοδικό GΟLD, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»