Νέα συνεργασία της SoftOne Κύπρου με την Ellinas Finance

Δελτίο Τύπου  22/04/2019 11:35
Νέα συνεργασία της SoftOne Κύπρου με την Ellinas Finance

Νέα συνεργασία της SoftOne Κύπρου με την Ellinas Finance

Δελτίο Τύπου  22/04/2019 11:35
Με στόχο την επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Ellinas Finance Public Company Ltd («ELF»), Κυπριακή Δημόσια Εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στη παροχή χρηματοδότησης και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, υιοθέτησε την πλατφόρμα Soft1 Payroll από την SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia. 

RELATED ARTICLES


Το Soft1 Payroll, καλύπτει τις απαιτήσεις της Ellinas Finance σε θέματα διεκπεραίωσης πολύπλοκων έργων αναδιάρθρωσης, καταστάσεων μισθοδοσίας πελατών, χειρισμού απαιτητικών εργασιών που περιλαμβάνουν μετοχές, RSV και ESPPs καθώς και την παροχή outsourcing μισθοδοσίας. Μέσω του Soft1 Payroll επιτυγχάνεται ευκολία στη διασύνδεση με άλλα συστήματα μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτέλεσης, αλλά και περιορισμός των λαθών σε μια σειρά λειτουργιών της εταιρίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεόδωρος Μάντης, Επικεφαλής τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Μετανάστευσης της Ellinas Finance ανέφερε πως η SoftOne αποτελεί την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η Ellinas Finance για την διεκπεραίωση των εργασιών της. «Η λύση μισθοδοσίας Soft1 Payroll αποτελεί για μας ένα σημαντικό εργαλείο, στρατηγικής σημασίας και μας έχει βοηθήσει να μεταβούμε στο επόμενο επίπεδο παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας, αποκτώντας ταυτόχρονα και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων παροχέων υπηρεσιών μισθοδοσίας», κατέληξε. 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας