A Successful BLEND

Μια ομάδα ανθρώπων, με κοινό όραμα, δημιούργησε το 2015 μια μικρή εταιρεία, η οποία μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να εξελιχτεί σε ένα agency, όπου ο χρήστης είναι το επίκεντρο.
 
Εντοπίζοντας την ανάγκη της τοπικής αγοράς για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η BLEND Digital έθεσε ως στόχο την προσφορά όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης. Έχοντας, παράλληλα, ως φιλοδοξία την ανθρώπινη εμπειρία και τη δημιουργικότητα, η εταιρεία δεν είναι μία ακόμα επιχείρηση που βάζει προτεραιότητά της το κέρδος. Έτσι, κάθε της νέο εγχείρημα είναι μια ευκαιρία για να βοηθήσει τους πελάτες της να ξεχωρίσουν, εστιάζοντας στη δημιουργία ξεχωριστών εμπειριών για τους χρήστες, μέσω διαδικτυακών λύσεων στα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας είτε πρόκειται για ιστοσελίδα, διαδικτυακή πύλη (portal), landing page, microsite, διαδικτυακή εφαρμογή είτε για ηλεκτρονικό κατάστημα.
 
Διεθνής παρουσία
Δείγματα των επιτυχιών της BLEND Digital υπάρχουν ανά τον κόσμο, με πελάτες σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδά, ΗΠΑ, Αφρική, μέχρι και την Άπω Ανατολή, τη Μαλαισία και τη Νέα Ζηλανδία. Κι αυτό γιατί την έχουν επιλέξει διεθνείς οργανισμοί όπως οι Disney, Badminton World Federation, Saxo Bank και Wargaming.
 
Πρόσφατες συνεργασίες
• Wargaming
• Engino
• Karamba
• Υπουργείο Εξωτερικών
• Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων
   και Περιβάλλοντος
• The Cyprus Institute
• Ancoria Insurance
• JCC Payment Systems
• Sabbianco
• 8G Capital Partners
• Α. Στεφανίδης & Υιοί
• Χαρίλαος Σταυράκης
• The Four Seasons Cyprus.
 
Με τη δύναμη
της ομάδας
Κάθε BLENDer, που έχει ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της. Ως εκ τούτου, πρόκειται για μια δυναμική ομάδα που δεν εφησυχάζει πότε, που παίρνει πρωτοβουλίες και είναι πάντα αφοσιωμένη
 
Σίλια Βασιλείου
Co-founder & Managing Director
Με πάνω από δύο δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας σε επιχειρηματική ανάπτυξη, πωλήσεις και μάρκετινγκ στον ψηφιακό τομέα και την τεχνολογία πληροφοριών, η Σίλια έχει πολλές πρωτιές στο ενεργητικό της.  Έχει δημιουργήσει την πρώτη ηλεκτρονική πύλη ειδήσεων στην Κύπρο, το Sigma Live και την πρώτη VoD λύση για το Sigma TV, ενώ παράλληλα εισήγαγε εκστρατείες rich media και monetization μοντέλα, που δεν αξιοποιούνταν στο παρελθόν. Μέσω της BLEND χρησιμοποιεί τη γνώση της για συνεχή βελτίωση της ποιότητας στην τοπική αγορά και όχι μόνο.      
 
Νεόφυτος Παπαγεωργίου
Co-founder & Production Director
Με περισσότερα από δεκαέξι χρόνια επαγγελματικής πείρας σε διαχείριση έργων, ψηφιακό μάρκετινγκ, σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, SEO και δημιουργία διαδραστικών user experiences, ο Νεόφυτος εφαρμόζει τις γνώσεις και τις ηγετικές του ικανότητες καθοδηγώντας την ομάδα παραγωγής της BLEND. Διαχειρίζεται με επιτυχία πελάτες και έργα για μεγάλους και κορυφαίους οργανισμούς, τοπικά και διεθνώς. Έχει επιβλέψει εξ αποστάσεως την παράδοση, από την Κύπρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Καμπότζη, τη Μαλαισία, την Αφρική, τον Καναδά, τη Μάλτα και αλλού.
 
Λώρης Σταυρινίδης
Co-founder & Creative Director
Ο Λώρης μετρά δεκαέξι χρόνια πρακτικής εμπειρίας στο δημιουργικό διαδραστικό τομέα. Έχει δουλέψει με διάφορους πελάτες, μεγάλα brands και σημαντικά agencies ανά τον κόσμο. Είναι ένθερμος ομαδάρχης με διεπιστημονικές γνώσεις και ευρεία γκάμα ικανοτήτων σε όλες τις πτυχές του διαδυκτυακού σχεδιασμού και του illustration, τη διεύθυνση δημιουργικού, το video animation και τις immersive διαδραστικές εμπειρίες. Είναι επίσης ενεργός κριτής σε διεθνή βραβεία για σχεδιασμό ιστοσελίδων. Το πορτφόλιο και η πείρα του προέρχονται από μεγάλα παγκόσμια brands, όπως Warner Brothers, EA Games, Sony Europe, Sony Playstation, Disney Pictures, Adobe, Microsoft, Nintendo, Cadbury και Ferrari.
Γιώργος Μπότσαρης
Senior Web Developer
Ο Γιώργος εντάχθηκε στην BLEND από το ξεκίνημά της. Πέρα από τις άρτιες τεχνικές του γνώσεις και τη γρηγοράδα του στον προγραμματισμό pixel perfect ιστοσελίδων, φτιάχνει τη δική του μπίρα, με την οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Brewfellas - χαρακτηριστικό της τελειομανούς φύσης του.
 
Στέλιος Ιωαννίδης
Senior Web Developer
Ο Στέλιος είναι άτομο με πολλές αρετές και δυνατότητες, που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε coding πρόκληση. Δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει την ομάδα με το βάθος των τεχνικών του γνώσεων, αλλά και με άλλα  ταλέντα, όπως τη φωτογραφία, ένα χόμπι με το οποίο αποδεικνύει ότι οι τεχνικές ικανότητες μπορούν να συνδυαστούν με τη δημιουργικότητα.
 
Ανδρέας Χριστοφή
Senior UI / UX Designer
Ο Ανδρέας είναι ταλαντούχος και δημιουργικός σχεδιαστής, καθώς βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά τα νέα εργαλεία που κυκλοφορούν και τις πρακτικές UX. Ένα από τα χόμπι του είναι η αεροπλοΐα και οι προσομοιώσεις πτήσης, που απαιτούν αναλυτικές και μεθοδικές ικανότητες και καλλιεργούν την προσοχή του στη λεπτομέρεια.
 
Μάριος Χατζηβασιλείου
Web Developer
Ο Μάριος αντλεί δύναμη από τη θετική και αισιόδοξη φύση του, είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση τεχνικού χαρακτήρα και δεν φοβάται να δοκιμάσει και να προτείνει νέες τεχνολογίες κι εργαλεία ανά πάσα στιγμή.
 
Λαρίσα Άντρεα Ιλιέσκου
llustrator & Animator
Ως η πιο χαρούμενη νότα στην ομάδα της BLEND, με αστείρευτη ζωντάνια και φαντασία, μπορεί να χαρακτηριστεί «η ταλαντούχα Λαρίσα». Προσεγγίζει με αμείωτο πάθος και ενθουσιασμό κάθε νέα γνώση και σχεδιαστική πρόκληση.
 
Γιώργος Σωφρονίου
Web Developer
Πολλά υποσχόμενος και ταλαντούχος προγραμματιστής, ο Γιώργος είναι αφοσιωμένος, μαθαίνει γρήγορα και επίσης είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Η προσοχή του τώρα επικεντρώνεται στις coding προκλήσεις και τις αναδυόμενες τεχνολογίες.
 
Steven Chrech
Strategic Consultant
Ο Steve είναι ένας έμπειρος Digital Product Strategist και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, με ιστορικό στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων, conversion rate optimisation (CRO) και εξατομικευμένων εκστρατειών για πελάτες από διάφορους κλάδους. Έχει δουλέψει με πελάτες, όπως: Nokia, Flydubai, Eurotunnel Le Shuttle, Credit Suisse, Universal Music, Betsson Group, Aspire Global, D-Link, Channel 4, CompareTheMarket.com, e.on, EDF, Interflora UK και The Economist.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Σταυροβουνίου 7, γραφείο 202, 2035, Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: 22255001 
Ιστοσελίδα: www.BLENDdigital.com
 
  
 
*Η εταιρεια Εστιάζει στη δημιουργία ξεχωριστών εμπειριών για τους χρήστες, μέσω διαδικτυακών λύσεων στα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά