Μάθε τα πάντα για το Γάλα στο 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος

InBusinessNews  22/04/2019 11:10
Μάθε τα πάντα για το Γάλα στο 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος

Μάθε τα πάντα για το Γάλα στο 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος

InBusinessNews  22/04/2019 11:10

Ο κλάδος του Γάλακτος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την Οικονομία μιας χώρας, αδιαμφισβήτητα απαραίτητος και με πολλές προοπτικές για ανάπτυξη, αναγνώριση και σταθερή κερδοφορία. Η Κύπρος, αν και μικρή χώρα, έχει ήδη καταφέρει να μπει στις παγκόσμιες εμπορικές αγορές χάρη και στην γαλακτοκομική της δραστηριότητα, όπως και στα ιδιαίτερα προϊόντα που παράγει, με πρωταγωνιστές την αναρή και το χαλλούμι. Για κάθε Οικονομία -πόσο μάλλον όταν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γη, την καλλιέργειά της και τη παραγωγή προϊόντων που προέρχονται από αυτήν- η βιομηχανία του Γάλακτος είναι εξαιρετικά σημαντική. Ειδικά στην Κύπρο, τα επόμενα χρόνια διανοίγονται θεαματικές προοπτικές για ανάπτυξη και κερδοφορία. 

RELATED ARTICLES


Το «3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος» οργανώνεται φέτος την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στο Κτήμα Κουσιουμή στη Λευκωσία και φέρνει στο προσκήνιο τις τάσεις, πρακτικές και τα εμπόδια που αντιµετωπίζουν οι σύγχρονοι ντόπιοι παραγωγοί στους τοµείς της Αγελαδοτροφίας και Αιγοπροβατοτροφίας. Μέσα από παραδείγµατα και παρουσιάσεις, το Συνέδριο επικοινωνεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τις διεθνείς πρακτικές και προοπτικές γύρω από την εφικτή ανάπτυξη της Κυπριακής Κτηνοτροφίας. Στόχος της διοργάνωσης, να συζητηθούν τα πάντα γύρω από τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τις εξαγωγικές διαδικασίες και την αντιμετώπιση του διεθνούς ανταγωνισµού.  

Στο 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις βέλτιστες πρακτικές διατροφής και υγείας των ζώων, για τα νέα είδη κτηνοτροφικών φυτών που είναι ανθεκτικά στην ξηρασία και για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή γάλακτος. Διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα καλύψουν θέματα, όπως:

Προκαταρτική Θεματολογία Συνεδρίου 
•    Διατροφή & Υγεία των ζώων 
•    Επιλόχειες παθήσεις της μήτρας και μελλοντική γονιμότητα στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής
•    Ξηρική/Άνυδρη Καλλιέργεια: Νέα είδη κτηνοτροφικών φυτών ανθεκτικά στην ξηρασία 
•    H διατροφική αξία των γαλακτοκομικών προϊόντων και οι δυνητικές επιδράσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων στην υγεία
•    Κατασκευή & ανάπτυξη κτηνοτροφικών υποστατικών. Η Μοντέρνα Κτηνοτροφική Μονάδα. Η χωροταξία μιας κτηνοτροφικής μονάδας.
•    Τεχνολογία & Τεχνικές Βελτίωσης: Νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή γάλακτος  
•    Το Επιχειρηματικό Πλάνο της φάρμας 
•    Η σημασία της Βιοασφάλειας στην Κτηνοτροφική Παραγωγή
•    Πρόβειο και Χοίρειο κρέας: Τιμή πώλησης και κόστος παραγωγής

Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αγελαδοτροφίας, Αιγοπροβατοτροφίας, Παραγωγής Γάλακτος, Τυροκομίας, καθώς και προς επαγγελματίες από άλλους συναφείς κλάδους, όπως είναι οι κτηνοτρόφοι, κτηνίατροι, ζωοτρόφοι, γεωπόνοι Ζωικής Παραγωγής, τα επιχειρηματικά στελέχη από συγγενικούς τομείς, οι εκπρόσωποι του κρατικού και ημικρατικού τομέα.  

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη Δήλωση Συμμετοχής εδώ.
 

Πληροφορίες
Οργάνωση:
ΙΜΗ
Partner: Χαραλαμπίδης Κρίστης
Χρυσός Χορηγός: VitaTrace Nutrition Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας