Νέο τεύχος GOLD: The Investment Issue

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 21 Απριλίου διαβάστε:

The Investment Issue: Η σημασία των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων σε μια οικονομία όπως αυτή της Κύπρου δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί και είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι οι επενδύσεις αυτές υπερβαίνουν τις εισφορές κεφαλαίων και καλύπτουν την εισαγωγή και μεταφορά τεχνολογίας, γνώσεων και δεξιοτήτων που οδηγούν σε περισσότερες τοπικές θέσεις εργασίας, αυξάνουν τον ανταγωνισμό και συμβάλλουν στην αύξηση των προτύπων.

Οι διαδοχικές κυβερνήσεις στην Κύπρο προχώρησαν με σιγουριά σε μια φιλο-επιχειρηματική και φιλο-επενδυτική στάση και ο Invest Cyprus (πρώην Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων - CIPA) ήταν εξαιρετικά ενεργός στην προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI) και μάλιστα για την έδρα της εταιρείας. 


Στο τελευταίο τεύχος του GOLD που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Απριλίου περιλαμβάνει συνεντεύξεις με όσους ασχολούνται άμεσα με τη συνεργασία με ξένους επενδυτές: 

Πρόεδρος Invest Cyprus, Μιχάλης Π. Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας, Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, καθώς και αρκετοί επενδυτές (συμπεριλαμβανομένου του προέδρου και CEO της Melco, Lawrence Ho και του CEO της Parimatch, Sergey Portnov), παρουσιάζοντας τις απόψεις πολλών επαγγελματιών στο Κυπριακό Πρόγραμμα Επενδύσεων και τη σημασία των άμεσων ξένων επενδύσεων.

Διαβάστε επίσης ένα πολυσέλιδο διαφημιστικό ένθετο με εταιρείες που εμπλέκονται στη βιομηχανία των επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο, ενόψει του Cyprus Headquartering and Funds Summit, που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, στις 6 Μαΐου 2019.

GOLD. Στα περίπτερα και σε digital έκδοση.

 

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα