Εντυπωσίασαν οι millennials Υφυπουργοί

InBusinessNews  20/04/2019 08:54
Εντυπωσίασαν οι millennials Υφυπουργοί

Εντυπωσίασαν οι millennials Υφυπουργοί

InBusinessNews  20/04/2019 08:54
Μπορεί να είναι νεαροί σε ηλικία και φρέσκοι στην πολιτική, όμως οι ικανότητες τους στο δύσκολο έργο που κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας, δεν κρύβονται.
 
Ο λόγος για τους millennials Υφυπουργούς Τουρισμού και Ναυτιλίας, Σάββα Περδίο και Νατάσα Πηλείδου, οι οποίοι εντυπωσίασαν κατά την παρουσίαση τους στο 9th Nicosia Economic Congress που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου, παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων του τόπου.
 
Τα άψογα αγγλικά τους σε συνδυασμό με τις δεξιότητες τους στην παρουσίαση των βασικών προκλήσεων των χαρτοφυλακίων τους, χωρίς γραπτό κείμενο και μάλιστα με δομή που βοήθησε στην ουσιαστική ανάλυση των στόχων των Υφυπουργείων των οποίων προΐστανται,  μέσα σε μόλις 10 λεπτά, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.
 
Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ανέλυσε σε σύντομο χρονικό διάστημα την στρατηγική τουρισμού που προωθείται σε μια δύσκολη περίοδο για τον τομέα,  ενώ η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, μίλησε για την ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς και για τη στρατηγική, την αποστολή και τους στόχους του Υφυπουργείου  της.
 
Νατάσα Πηλείδου
 
Σάββας Περδίος
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας