Online Παρουσία: Από το ψυγείο της υπεραγοράς στο ψηφιακό ράφι!

Εσείς θα λείπετε από αυτό το άκρως αποκαλυπτικό, ενδιαφέρον και διαδραστικό event με πρωταγωνιστή το Λιανεμπόριο και τους εκπροσώπους του; Η IMH διοργανώνει το 16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου, και συγκεντρώνει τα φώτα και την παρουσία των καλύτερων του κλάδου, εντός κι εκτός Κύπρου.

Διακεκριμένοι εξπέρ που γράφουν τη δική τους επιτυχία, ταξιδεύουν και δίνουν ομιλίες, πρωτοπορούν κι εξελίσσονται, θα δώσουν και φέτος δυναμικό παρών. Το Συνέδριο παρουσιάζουν οι Yπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ραντεβού την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, να δικτυωθούν και να συνομιλήσουν με πιθανούς συνεργάτες, σε μια μοναδική συνάντηση με τους καλύτερους του Λιανεμπορίου.

Ανάμεσα στους ομιλητές, φιγουράρει και ο Viv Craske, Managing Director του mySupermarket, του μεγαλύτερου site σύγκρισης τιμών για τους Λιανέμπορους. Ο κ.Craske θα αναφερθεί στα σύγχρονα δεδομένα του Digital Retail και των Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης σε online πλατφόρμες. Έχοντας τεράστια εμπειρία από μεγάλους οργανισμούς,  όπως είναι οι Asda, Amazon, Tesco, Carrefour, P&G, Nestle και Mars, θα αναλύσει τις ψηφιακές στρατηγικές που μπορούν να ακολουθήσουν οι υπεραγορές ώστε να αναδείξουν αποτελεσματικά τα προϊόντα τους online. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τους τρόπους, με τους οποίους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι mobile συσκευές και τα υπόλοιπα μοντέρνα μέσα οδηγούν λιανέμπορους και προμηθευτές στην επόμενη μέρα του Grocery Retail, μe ασφάλεια και μεθοδικότητα. 

Στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες συμπεριλαμβάνονται και οι παρουσιάσεις του κου Γιώργου Θεοδότου, Διευθυντή Marketing και Διευθύνοντα Συμβούλου των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθώς και του κου Θεόδωρου Νικολαΐδη, Διευθυντή Αγορών της C.A.C. Papantoniou Trading Ltd. Οι ομιλητές θα εξηγήσουν το μέλλον του Grocery Retail στην Κύπρο ιδωμένο από τη δική τους σκοπιά! 

Παράλληλα με τη διοργάνωση του Συνεδρίου, πραγματοποιούνται τα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.. Τα βραβεία καθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός αναγνώρισης της αριστείας που έχουν επιδείξει συγκεκριμένα προϊόντα στην κυπριακή αγορά και ταυτόχρονα, με γνώμονα να ενισχύσουν το κυπριακό Λιανεμπόριο και όλους τους πρωταγωνιστές του. 

Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, Εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής:
ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Ελληνική Τράπεζα, Gloria Jean’s Coffees, Infocredit Group, ΙMR/University of Nicosia™, JCC Payment Systems, PwC Κύπρου 
Drive your business with: Renault member of Char. Pilakoutas Group
Innovation Sponsor: Cassandra Trading Limited | IQOS
Υποστηρικτής: Elite
Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.
Conference Experience Sponsor: Conferience 
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ECR Κύπρου 
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑLPHA Κύπρου, περιοδικό GΟLD, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»