Στο Προεδρικό Μέγαρο η ολοκλήρωση της δράσης «Η Ευρώπη Μαζί σας»

InBusinessNews  19/04/2019 09:05
Στο Προεδρικό Μέγαρο η ολοκλήρωση της δράσης «Η Ευρώπη Μαζί σας»

Στο Προεδρικό Μέγαρο η ολοκλήρωση της δράσης «Η Ευρώπη Μαζί σας»

InBusinessNews  19/04/2019 09:05

Ολοκληρώνεται η δράση «Η Ευρώπη μαζί σας» έπειτα από μια στοχευμένη εκστρατεία ενημέρωσης καθώς και έναν δυναμικό κύκλο επισκέψεων Ηλικιωμένων Πολιτών σε ευρωπαϊκά έργα που υλοποιήθηκαν στην Κύπρο με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

RELATED ARTICLES


Η δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και υλοποιήθηκε από  την ΙΜΗ και την Enoros Consulting. Βασικό αντικείμενο του έργου υπήρξε η ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των Ηλικιωμένων Πολιτών όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, με έμφαση στα οφέλη που έχουν οι συγκεκριμένες ηλικίες από τις πολιτικές και τη νομοθεσία της Ευρώπης. 

Για την ολοκλήρωση της δράσης έχει προγραμματιστεί εκδήλωση-γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 Μαϊου 2019 και ώρα 12:30, για τους Ηλικιωμένους Πολίτες που συμμετείχαν στις επισκέψεις του έργου, για φορείς που ασχολούνται με θέματα των Ηλικιωμένων Πολιτών, καθώς και για φορείς που υλοποίησαν έργα πάντοτε με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριος Νίκος Αναστασιάδης. Το όραμα, πίσω από την υλοποίηση της δράσης που απευθύνεται προς τους Ηλικιωμένους Πολίτες, θα εξηγήσει ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κ.Ιερόθεος Παπαδόπουλος. Εκπρόσωπος της ομάδας υλοποίησης θα παρουσιάσει τις δράσεις που πραγματώθηκαν. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και υλοποιείται από την ENOROS CONSULTING LTD και την IMH C.S.C. Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας