Η ICTS και το Global College συνάψαν συμφωνία ακαδημαϊκής και στρατηγικής συνεργασίας

Ο όμιλος της ICTS στην Κύπρο, που αποτελεί τον ηγέτη στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφαλείας σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων και το Global College προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή συμφωνίας ακαδημαϊκής και στρατηγικής συνεργασίας, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της, να φοιτήσουν στο Global College επιδοτώντας από 85% έως 100% τα δίδακτρά τους, με στόχο την απαραίτητη εκπαιδευτική κατάρτιση που θα τους δώσει την ευκαιρία να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους.

«Η ICTS κάνει ένα μεγάλο βήμα με την έναρξη της συνεργασίας με το Global College και διασυνδέει την εργασία με την ακαδημαϊκή πολυεπίπεδη μόρφωση, ενσωματώνοντάς στις διαδικασίες πρόσληψης των νέων εργαζομένων αλλά και των 500 και πλέον υπαλλήλων της μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και την απαραίτητη εκπαιδευτική κατάρτιση που θα τους δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσουν την καριέρα που ονειρεύονται» αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ICTS στην Κύπρο Παναγιώτης Φιστέδης προσθέτοντας ότι «Η ICTS, ο ηγέτης καινοτόμων υπηρεσιών ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, με ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων συνεργατών σε όλους τους τομείς της οικονομίας, διευρύνει το ήδη μεγάλο πακέτο επιδομάτων που προσφέρει στους εργαζόμενους της και πλέον δίνει και την ευκαιρία της φοίτησης στο Global College επιδοτώντας τα δίδακτρα.

«Με μεγάλη ικανοποίηση, το Global College, επεκτείνει  τις συνεργασίες στρατηγικής σημασίας, προχωρώντας σε σύναψη συμφωνίας με την ICTS είπε ο Γενικός Διευθυντής του Global College Γιώργος Κρητικός, προσθέτοντας ότι «Το Global College πρωτοπορεί στον τομέα της Ασφάλειας μιας και παραμένει το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών στον τομέα αυτό σε επίπεδο διπλώματος, πτυχίου και μεταπτυχιακού.  Γι’ αυτό λοιπόν μια συνεργασία αυτού του βεληνεκούς δε θα μπορούσε να λείπει από τους άμεσους στόχους μας. Στις μέρες μας,  η εκπαίδευση δε θα έπρεπε να είναι μονοδιάστατη,  γι’ αυτό   κι εμείς ως Global College προσφέρουμε υποτροφίες σε όλα τα προγράμματα σπουδών».   
 

 

Ο κ. Κρητικός χαρακτήρισε αξιοσημείωτο το γεγονός ότι θα δοθεί η δυνατότητα, μέσω υποτροφιών, να αποκτήσουν βρετανικό πτυχίο στη Λογιστική ή μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μέσα από τη νέα συνεργασία του Κολεγίου με το University of Roehampton του Λονδίνου. 

Τέλος ο Γενικός Δ/ντης του Global College ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα παρέχεται ο απαραίτητος χώρος από πλευράς Κολεγίου για τη διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σχετικά με θέματα Ασφάλειας. Το Global College ευχαριστεί την ICTS για τη δυνατότητα που προσφέρει στους φοιτητές του να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση σε χώρους της εταιρείας».
 

 

Η γνώση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή κάθε ανθρώπου και η εκπαίδευση καθορίζει την επαγγελματική του αποκατάσταση. Δεδομένης της φιλοσοφίας και των αξιών της εταιρίας μας, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο, η ICTS επενδύει όλους τους πόρους της στους εργαζομένους της, παρακολουθώντας την απόδοση και τις ανάγκες τους.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά