Έξυπνες συμβουλές για εξοικονόμηση και πιο ήρεμη ζωή!

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες και στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 29% των νοικοκυριών στην Κύπρο δυσκολεύονται οικονομικά, ενώ ένα σημαντικό 54% ισορροπεί στην οικονομική του καθημερινότητα. Ένα νοικοκυριό με €2.000 μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα συγκαταλέγεται στο 40% των νοικοκυριών της Κύπρου, ενώ εδώ και χρόνια η χώρα μας κατέχει αρνητικό ρεκόρ ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με τα ποσοστά αποταμίευσης: Το κυπριακό νοικοκυριό τρώει από τα έτοιμα. 
 
Σε αυτό το δυσχερές οικονομικό πλαίσιο, είναι πάρα πολλές οι οικογένειες που καλούνται να εξοικονομήσουν χρήματα για να σχεδιάσουν το μέλλον τους: για αγορά σπιτιού, ένα ταξίδι ή σπουδές παιδιών ή ακόμη και να αντιμετωπίσουν απρόσμενες αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά τους ανά πάσα στιγμή, όπως μια απόλυση, μια ασθένεια ή ένα ατύχημα.
 
Οι οικογένειες πρέπει να έχουν αρκετό ρευστό για να καλύψουν τουλάχιστον έξι μήνες δαπανών. Ο υγιής οικογενειακός οικονομικός προγραμματισμός θα πρέπει να θεωρεί ως στόχο την εξοικονόμηση τουλάχιστον του 15% του ετήσιου εισοδήματος. Ο σωστός οικονομικός σχεδιασμός σε μια οικογένεια μπορεί να διευκολύνει τις ανησυχίες για τα χρήματα, να εξασφαλίσει την επίτευξη αυτών των στόχων και τη διατήρηση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας κόντρα στα μεγάλα συμβάντα που αλλάζουν τη δυναμική της ζωής μας.
 
Μια πρώτη απλή συμβουλή είναι να ορίσετε τους στόχους της οικογένειάς σας και να τους δώσετε προτεραιότητα.
 
Στη συνέχεια αξιολογήστε πού είστε οικονομικά ευάλωτοι ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο. Εντοπίστε τις κατάλληλες κατηγορίες ώστε να λάβετε μέτρα για την προστασία της οικογένειάς σας και των περιουσιακών της στοιχείων.
 
Τρίτον, κάντε ένα σχέδιο. Αποφασίστε ποιες αποταμιεύσεις, επενδύσεις και ασφαλιστικές στρατηγικές είναι κατάλληλες για την οικογένειά σας. Η ιδανική ασφαλιστική στρατηγική είναι αυτή που σας εξοικονομεί χρήματα χωρίς να χάνετε σε καλύψεις ή ποιότητα εξυπηρέτησης.
 
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ασφαλιστικών προϊόντων που μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε χρήματα και να προγραμματίσουμε το οικονομικό μας μέλλον, λίγες είναι όμως αυτές που παρέχουν μια συνολικά «έξυπνη» προσέγγιση ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες.
 
Διακρίνουμε την κλιμακωτή πρόταση της Gan Direct, σύμφωνα με την οποία ο συνετός καταναλωτής, με τέσσερις έξυπνες κινήσεις μπορεί να εξασφαλίσει, στην καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ και χωρίς κανένα συμβιβασμό στο βαθμό κάλυψης και εξυπηρέτησής του, την υγεία του και της οικογένειάς του, την περιουσία και το αυτοκίνητό του.
 
Έξυπνη κίνηση #1: Επιλέγοντας αποκλειστικά την Gan Direct για όλα τα συμβόλαια, ο πελάτης εξοικονομεί περίπου €2.000 κατά μέσο όρο σε σχέση με την προηγούμενή του εταιρεία, με τις ίδιες καλύψεις!
 
Έξυπνη κίνηση #2: Με τη νέα υπηρεσία Συνδυαστικής Ασφάλισης και την ενοποίηση ουσιαστικά δύο συμβολαίων σε ένα, η έκπτωση φτάνει μέχρι το 15%!
 
Έξυπνη κίνηση #3: Με την πρωτοποριακή υπηρεσία All In One της Gan Direct, ο πελάτης συγκεντρώνει όλα του τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, εξασφαλίζοντας περαιτέρω έκπτωση που φτάνει μέχρι το 20%.
 
Έξυπνη κίνηση #4: Κλείνοντας τα συμβόλαιά του με το Ιnsurance On the Go, τον έξυπνο, online τρόπο ασφάλισης για το όχημα, την υγεία και την περιουσία, κερδίζει επιπλέον έκπτωση 10%.
Με την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις ανωτέρω προσφορές προστίθεται επιπλέον έκπτωση μέχρι 5%
 
Είναι εντυπωσιακό ότι η κλιμακωτή προσφορά της Gan Direct δίνει στον καθένα την ευκαιρία να αξιοποιήσει μία προς μία όλες τις δυνατότητες εξοικονόμησης  η οποία μπορεί να φτάσει το 50% εάν αθροιστούν όλες οι παράμετροι και μάλιστα με την επιλογή αποπληρωμής σε μηνιαίες δόσεις χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Υπερβαίνοντας πολλά γραφειοκρατικά και διαχειριστικά κόστη των παραδοσιακών ασφαλειών, αλλά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ασφαλίζεται με τέσσερις κινήσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και έχει το κεφάλι του ήσυχο ό,τι κι αν συμβεί. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να λειτουργούν όλα στον αυτόματο πιλότο!
 
Έτσι, αξιοποιώντας μία προς μία τις δυνατότητες εξοικονόμησης κόστους και χρόνου, καθένας ανάλογα με τα δεδομένα του, μπορεί να εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότερη τιμή χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών, κάλυψης και εξυπηρέτησης.
 
Δεν μπορούμε να «διαβάσουμε» το μέλλον. Η ζωή θα είναι πάντα μια απρόβλεπτη περιπέτεια. Μπορούμε όμως να κάνουμε τα σωστά βήματα για σωστό προγραμματισμό και «έξυπνη» εξοικονόμηση που θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε τα σκαμπανεβάσματα της διαδρομής μας χωρίς ανασφάλεια και αβεβαιότητα, με τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες.



 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;