Business Leaders Summit: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν

Τρείς καταξιωμένους επιχειρηματίες είχε ενώπιον της η αφρόκρεμα του Κυπριακού επιχειρείν που παρευρέθηκε στο Business Leaders Summit 2019, που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel Real Estate Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, ο Διευθυντής της CNS Group Μενέλαος Σιακόλας και ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Yianis Group, John Christodoulou μοιράστηκαν με το κοινό τα μυστικά και τις εμπειρίες που απέκτησαν μέσα από τις επαγγελματικές τους δράσεις και την επιχειρηματική τους πορεία μέχρι τώρα, στους τομείς της ηγεσίας, διοίκησης και επιχειρηματικότητας.

Συντονιστής του φετινού Business Leaders Summit, αλλά και ομιλητής ήταν ο Φίλιππος Σώσειλος. Η ομιλία του επικεντρώθηκε στο θέμα της Διαδοχής όπως προκύπτει στις οικογενειακές επιχειρήσεις και οργανισμούς.
 

O Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Νικολάου ανέφερε πως οι υγιείς επιχειρήσεις συνεπάγονται υγιή οικονομία και κατά συνέπεια ανάπτυξη και απασχόληση. Όλα αυτά συνεπάγονται τελικά αισιοδοξία για το μέλλον.

Σημαντική ήταν και η παρουσίαση του  Γιάννης Τιρκίδη, Διευθυντή Οικονομικών Ερευνών της Τράπεζας Κύπρου, ο οποίος παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με την πορεία της κυπριακής οικονομίας, τα χρόνια πριν από την κρίση μέχρι σήμερα.

Το Summit ολοκληρώθηκε με τον CEO της Τράπεζας Κύπρου Τζον Πάτρικ Χούριγκαν να διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την Τράπεζα Κύπρου να αντιμετωπίζει προβλήματα. 

 

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»