Η Lisa Hooker στο 16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου

Η Lisa Hooker, Leader of Industry for Consumer Markets από την PwC Ηνωμένου Βασίλειου, είναι ένα από τα πολύ δυνατά ονόματα που θα φιλοξενηθούν στο φετινό «16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου».

Έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο για να μεταδώσει ζωντανά στους συμμετέχοντες τα «φώτα» και την εμπειρία της. Στο Συνέδριο προσκαλούνται οι μεγαλύτεροι, πλέον δραστήριοι και καλά ενημερωμένοι επαγγελματίες του κλάδου, όπως στελέχη εμπορικών εταιρειών, υπεραγορών, πολυκαταστημάτων, όπως και σύμβουλοι. Ο ετήσιος θεσμός που συγκεντρώνει τον δυναμικό κόσμο των Λιανέμπορων στην Κύπρο, σχεδιάζεται και υλοποιείται με ιδιαίτερο ζήλο αλλά και ανταπόκριση. 

Στην παρουσίασή της, η Lisa Hooker θα σταθεί στις καινοτόμες διεθνείς τάσεις κι εξελίξεις που καταγράφονται στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου. H κα Hooker θα αναλύσει τα νέα δεδομένα από την αγορά των σούπερ μάρκετ, τις τάσεις ανάπτυξης συνολικά της αγοράς τροφίμων και των καναλιών διανομής, τις προκλήσεις που ανακύπτουν και τη διαμόρφωση νέων στρατηγικών εξέλιξης. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τις πρόσφατες καινοτομίες που χρησιμοποιούνται στον κλάδο, καθώς και το πώς μπορούν οι προμηθευτές να προσαρμοστούν χωρίς απώλειες αλλά με επιτυχία στα νέα δεδομένα. Τέλος, η κα Hooker θα αποτυπώσει την εικόνα από τα κανάλια διανομής στις αγορές: Ποιες είναι οι μετατοπίσεις στο Λιανεμπόριο, τι έκταση λαμβάνει το online και το food-to-go Λιανεμπόριο, ποια είναι η απάντηση των μεγάλων καταστημάτων προς αυτές τις αλλαγές. 

Στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες τους, συνολικά, οι προσκεκλημένοι ομιλητές του Συνεδρίου θα συζητήσουν γύρω από τα δεδομένα του κλάδου, όπως είναι τα πετυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων που ακούστηκαν και ξάφνιασαν ευχάριστα. Επιπλέον, θα αναλύσουν τις προκλήσεις κι αλλαγές που σημειώνονται καθημερινά στις αγοραστικές διαθέσεις του κοινού αλλά και στη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Παράλληλα με τη διοργάνωση του Συνεδρίου, πραγματοποιούνται τα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.. Τα βραβεία καθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός αναγνώρισης της αριστείας που έχουν επιδείξει συγκεκριμένα προϊόντα στην κυπριακή αγορά και ταυτόχρονα, με γνώμονα να ενισχύσουν το κυπριακό Λιανεμπόριο και όλους τους πρωταγωνιστές του. 

Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, Εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ
 

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής:
ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Ελληνική Τράπεζα, Gloria Jean’s Coffees, Infocredit Group, JCC Payment Systems, PwC Κύπρου 
Drive your business with: Renault member of Char. Pilakoutas Group
Innovation Sponsor: Cassandra Trading Limited | IQOS
Υποστηρικτής: Elite
Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.
Conference Experience Sponsor: Conferience 
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ECR Κύπρου 
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑLPHA Κύπρου, περιοδικό GΟLD, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας