Τελετή Εγκαινίων των Νέων Γραφείων της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, αρμόδια για τη ρύθμιση, εποπτεία και τον έλεγχο της στοιχηματικής δραστηριότητας εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή τη μεταστέγασή της σε νέα γραφεία πραγματοποιεί Τελετή Εγκαινίων.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Έντιμος Υπουργός Οικονομικών κ.Χάρης Γεωργιάδης, παρουσία πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, διευθυνόντων συμβούλων, διευθυντών και ανώτατων στελεχών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, καθώς κι εκλεκτοί συνεργάτες των διοργανωτών.

Η Τελετή Εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στα νέα γραφεία της Αρχής, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 17:30, στη διεύθυνση: Διγενή Ακρίτα 83, 1070, Λευκωσία. 

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων συστάθηκε το 2012, με την ψήφιση και την ισχύ του Περί Στοιχημάτων Νόμου, και αποτελεί ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή με οικονομική ανεξαρτησία κι αυτοτέλεια. Ο ρόλος της Αρχής, όπως πηγάζει από τις αρμοδιότητές της, περιλαμβάνει τη ρύθμιση, εποπτεία και τον έλεγχο της στοιχηματικής δραστηριότητας -που διεξάγεται εντός της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας-, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η νόμιμη κι αδιάβλητη διεξαγωγή της, η προστασία των παικτών, των ανηλίκων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Επιπλέον, στις αρμοδιότητές της εντάσσεται η είσπραξη των προβλεπόμενων εσόδων. Η Αρχή φέρει, ακόμη, την αρμοδιότητα για την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων πρόληψης και προστασίας των νεαρών ατόμων και των ευάλωτων ομάδων από τον εθισμό στο στοίχημα, όπως και την κατάρτιση Κανονισμών σχετικών με τους μηχανισμούς προστασίας νεαρών ατόμων και εξαρτημένων παικτών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεργασία της Αρχής με αρμόδιους εγχώριους Φορείς και διεθνείς Οργανισμούς.

Για περισσότερες Πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;