Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H Τράπεζα Κύπρου εκπαιδεύει το προσωπικό της στα Social Media Platforms

H ψηφιακή επικοινωνία είναι το μέλλον. Τα κοινωνικά δίκτυα άλλαξαν τον τρόπο επικοινωνίας μας και την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους ανθρώπους. Στην Κύπρο, η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστια, με πέραν των 800,000 μηνιαίων ενεργών χρηστών στο Facebook και σχεδόν 500,000 στο Instagram, ενώ το 90% της χρήσης αφορά τις κινητές συσκευές.
 
Μέσα στα πλαίσια του ‘Skills Accelerator Program’ η Τράπεζα Κύπρου, σε συνεργασία με τη CYTA, πραγματοποίησαν με επιτυχία παρουσιάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Οι παρουσιάσεις είχαν ως θέμα την εξέλιξη, τη χρησιμότητα και την πρακτική χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
 
Οι ομιλητές παρουσίασαν θέματα που αφορούν την ψηφιακή επανάσταση και το μέλλον της ψηφιακής επικοινωνίας, την αναδρομική εξέλιξη της επικοινωνίας και την επίδραση της τεχνολογίας, τη χρήση των κοινωνικών δικτύων στην Κύπρο και τον τρόπο που επηρεάζουν την επικοινωνία. Επίσης, έγινε αναφορά στον κώδικα συμπεριφοράς σε σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα.
 
Τα θέματα παρουσίασαν ο κ. Στέφανος Στεφάνου και η κα Νάσια Αγαπίου από την CYTA,  και ο κ. Σταύρος Κοντακτσής, Senior Partner της εταιρείας «Giraffes in the Kitchen», Σύμβουλος της CYTA για τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media).
 
Ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε στην ψηφιακή επανάσταση και την παρουσία της CYTA στα κοινωνικά δίκτυα.
 
Η κα Αγαπίου ανέλυσε τον κώδικα συμπεριφοράς για τα κοινωνικά δίκτυα της CYTA, με έμφαση πού πρέπει να δώσουμε προσοχή όσον αφορά την ψηφιακή επικοινωνία.
 
Ο κ. Κοντακτσής στη δική του παρουσίαση έκανε μια σύντομη αναδρομή στην εξέλιξη της επικοινωνίας και την επίδραση της τεχνολογίας, αναφέρθηκε στη χρήση των social media στην Κύπρο και στον τρόπο που επηρεάζουν την επικοινωνία. Τέλος, ανέλυσε την ανάγκη για ευελιξία και δημιουργία προσωποποιημένων λύσεων για επιβίωση στη νέα ψηφιακή εποχή.
 
 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι