Μ. Ιωάννου: Η διαφήμιση και η επικοινωνία δεν είναι απλά μία ιδέα

Την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας να προβάλουν τη δουλειά τους σε όλο της το έυρος, καθώς και τη δυνατότητα σε συνεργάτες, πελάτες και άλλα κοινά, όπως πανεπιστημιακές και ακαδημαϊκές κοινότητες, κρατικούς και δημόσιους φορείς, να δουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η επικοινωνία στην Κύπρο, αναμένεται να δώσουν τα CAROB Awards.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), Μάριος Ιωάννου, διαχρονικά η διοργάνωση ενός φεστιβάλ διαφήμισης αποτελούσε στόχο, προσθέτοντας ότι οποιοσδήποτε θεσμός προβάλλει και αναγνωρίζει έργο που επιτελείται σε οποιοδήποτε κλάδο ταυτόχρονα αναβαθμίζει τον κλάδο αυτό.

Παράλληλα, εξήγησε ότι η διαφήμιση και η επικοινωνία είναι απλά μία ιδέα, καθώς η διαφήμιση ξεκινά πολύ πιο πριν και ολοκληρώνεται πολύ πιο μετά από το στάδιο της ιδέας. «Ξεκινά από έναν πελάτη που έχει μία σωστή στρατηγική, συνεχίζεται με επιστημονική ανάλυση και δημιουργικότητα από ομάδες ανθρώπων που έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν και προσφέρουν δεξιότητες από πολύ διαφορετικά backgrounds και ολοκληρώνεται από συνεργάτες που μπορούν να εκτελέσουν άρτια την ιδέα», σημείωσε σχετικά ο κ. Ιωάννου.


 



Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) διοργανώνει για πρώτη φορά τα CAROB Awards, τα οποία έχουν στόχο να αναδείξουν τη δημιουργικότητα στη διαφήμιση και να επιβραβεύσουν το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά των στελεχών που εργάζονται στο χώρο της διαφήμισης στην Κύπρο. 

Ο ΣΔΕΚ είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον χώρο της Διαφήμισης και Επικοινωνίας στην Κύπρο από το 1982. Ζητούμενο του ΣΔΕΚ είναι η εκπροσώπηση των μελών του Συνδέσμου και η προάσπιση του χώρου της διαφημιστικής επικοινωνίας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και για Υποβολή Συμμετοχών, κάντε κλικ εδώ
 

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour