Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μάθε τα πάντα σε 1 μέρα από τους experts του Λιανεμπορίου

Οι καλύτεροι του κλάδου, γνώστες του Λιανικού Εμπορίου, των εξελίξεων και τάσεών του, συγκεντρώνονται στο Συνέδριο της imh για ένα άκρως αποκαλυπτικό, ενδιαφέρον και διαδραστικό event. Δυναμικοί experts που συνεχώς εξελίσσονται, ενημερώνονται και πρωτοπορούν, από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνουν και φέτος δυναμικό παρών στο «16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου». Το Συνέδριο παρουσιάζουν οι Yπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ραντεβού την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν και φέτος μια καλή ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, να δικτυωθούν και να έρθουν σε επαφή με πιθανούς συνεργάτες, σε μια μοναδική συνάντηση με τους καλύτερους του Λιανεμπορίου.
 
Ανάμεσα στους ομιλητές, φιγουράρει και ο Κώστας Μαχαίρας, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, ο οποίος θα μιλήσει για τα τελευταία δεδομένα του Retail και των Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο κ. Μαχαίρας θα αναλύσει τις τάσεις κι εξελίξεις του Λιανικού Εμπορίου, όπως διαμορφώνονται κι αλλάζουν στη σύγχρονη εποχή. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τις πρόσφατες καινοτομίες που χρησιμοποιούνται στον κλάδο, καθώς και το πώς δύνανται οι προμηθευτές να προσαρμοστούν επιτυχώς στα νέα δεδομένα. Τέλος, ο κ. Μαχαίρας θα απαντήσει στα καυτά ερωτήματα που ανακύπτουν, όπως: «Πού και πώς επιτυγχάνεται η αύξηση του Grocery Retail Business» και «Πώς μπορεί να πειστεί ο καταναλωτής ώστε να επενδύσει ακόμη περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα (disposable income) στις υπεραγορές».
 
Στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες τους, οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα συζητήσουν τα δεδομένα του κλάδου, όπως και πετυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων που ακούστηκαν και ξάφνιασαν ευχάριστα, ενώ θα σταθούν στις καινοτομίες που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους και χρησιμοποιούνται επιτυχώς στο Λιανεμπόριο.
 
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διοργανώνονται τα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.. Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, Εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ ΕΔΩ

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ ΕΔΩ

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Ελληνική Τράπεζα, Gloria Jean’s Coffees, Infocredit Group, JCC Payment Systems, PwC Κύπρου
Drive your business with: Renault member of Char. Pilakoutas Group
Innovation Sponsor: Cassandra Trading Limited | IQOS
Υποστηρικτής: Elite
Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ECR Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑLPHA Κύπρου, περιοδικό GΟLD, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου