Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Linkforwellness: Τα πάντα για την υγεία και το fitness

Μία καινοτόμα και νεοανερχόμενη ηλεκτρονική πλατφόρμα περί υγείας και αθλητισμού δημιουργήθηκε πρόσφατα, με όραμα να ενώσει στο μέλλον όλους τους επαγγελματίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις του τομέα της υγείας και του fitness.

Το Linkforwellness.com, το οποίο δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 με βάση την Κύπρο, βοηθά καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους να ανακαλύψουν και να συνδεθούν με γυμναστές και επαγγελματίες υγείας. 

 

 

Γυμναστήρια, personal trainers και άλλα πολλά
Μεταξύ άλλων, μπορεί κάποιος να αναζητήσει επιχειρήσεις και επαγγελματίες για γυμναστήρια, personal trainers, γιόγκα, πιλάτες, χορό, aerobics, διατροφή και δίαιτα, αποκατάσταση, όπως επίσης και διάφορα άλλα αθλήματα. 

Όπως ανέφερε στο InBusinessNews ο Άρης Σιόκρη, ιδρυτής και γενικός διευθυντής της www.linkforwellness.com, η ιδέα για τη δημιουργία της πλατφόρμας ήρθε ξαφνικά, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην χρονοβόρα διαδικασία εξεύρεσης πληροφοριών στο διαδίκτυο σχετικά με την υγεία και τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για τις επιχειρήσεις και ιδιώτες επαγγελματίες στην Κύπρο.
 

 

Ενώνει επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε μία πλατφόρμα
Όραμα του δημιουργού της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι μελλοντικά όλοι οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις στην κατηγορία αθλητισμός και υγεία να ενωθούν και συνδεθούν σε μία και μόνο πλατφόρμα, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στην Κύπρο, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ ξεχωριστό δίκτυο.
 

 

«Πιστεύουμε πολύ στην ιδέα αυτή και γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει μια μοντέρνα και πολύ επαγγελματική πλατφόρμα που στηρίζει την ιδέα αυτή και δίνει βαρύτητα με τον επαγγελματισμό και το μοντέλο σχεδιασμού της, καθώς επίσης και επίσης με την ευκολία χρήση της», τόνισε σχετικά ο κ. Σιόκρη.

«Έχουμε βάλει σαν στόχο να συμπεριλάβουμε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις στο νησί μας σε ένα και μόνο δίκτυο, έτσι ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι εύκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό με μοναδικό σκοπό την προώθηση της υγείας και του αθλητισμού στην Κύπρο», πρόσθεσε ο ιδρυτής του www.linkforwellness.com.
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ