Η Parimatch στο Career Fair 2019 του ΤΕΠΑΚ

Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch παρευρέθηκε στο Career Fair 2019 του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), την Πέμπτη 28/03/2019 και ενημέρωσε φοιτητές, φοιτήτριες και αποφοίτους για τις κενές θέσεις εργασίας και τις ευκαιρίες καριέρας στην Parimatch. Στο πλαίσιο της έκθεσης σταδιοδρομίας, η Group HR Director της Parimatch, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου παρουσίασε το θέμα: "How graduates can dynamically enter to the workforce and become leaders."

Η Parimatch είναι ένας από τους γνωστότερους στοιχηματικούς οργανισμούς παγκοσμίως και εδρεύει πλέον στην Κύπρο με άδεια από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου. Η εταιρική κουλτούρα και η φιλοσοφία της Parimatch εστιάζει στο να κάνει τους επαγγελματίες της να αισθάνονται καλά και πολύτιμοι στον ρόλο τους. Αυτό έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αίσθηση ότι ανήκουν στην εταιρεία και νιώθουν αξιόλογοι για το ποιοι είναι και τι μπορούν να παρέχουν. Η Parimatch, λοιπόν, βασίζεται σ’ αυτές τις αρχές και προσφέρει, επίσης, ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον και πολλά ξεχωριστά προνόμια, για να διασφαλίζει ότι όλα τα μέλη του προσωπικού παίρνουν την επιβράβευση που χρειάζονται στην εργασία και έχουν παράλληλα ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής. Μάλιστα, η υποψηφιότητα της Parimatch ως “Best Workplace” στα IΝ Business Awards 2018, αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της για ανάδειξή της ως Employer of Choice στην κυπριακή αγορά.

Το προσωπικό της Parimatch απολαμβάνει διάφορα ξεχωριστά προνόμια, όπως δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και σνακς για πρόγευμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και ευέλικτο ωράριο. Επίσης, στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές, όπως ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και εταιρικές εκδηλώσεις.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά