Π. Νικολάου: Business Leaders Summit 2019

Η Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου διοργανώνει το «Business Leaders Summit 2019», την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στις 16:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Summit και να ακούσουν από κοντά τους ομιλητές της φετινής διοργάνωσης θα έχουν οι σημαντικότεροι ηγέτες των κορυφαίων εταιρειών της Κύπρου, διακεκριμένοι επιχειρηματίες όπως και επαγγελματίες που διαπρέπουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό, αλλά και managers από όλους τους τομείς της οικονομίας της Κύπρου.
 
Στην κάμερα του INBusinessNews με αφορμή το «Business Leaders Summit 2019» μίλησε ο Πανίκος Νικολάου, Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου.
 

Φέτος, στην ίδια σκηνή θα συναντηθούν ο Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel Real Estate, ο Μενέλαος Σιακόλας, Διευθύνων Σύμβουλος της CNS Group και ο John Christodoulou, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Yianis Group. Και οι τρεις επιχειρηματίες, έχοντας διαγράψει ο καθένας της δική του πορεία στον κλάδο του, θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις γύρω από σημαντικά θέματα της σύγχρονης οικονομίας. Πιο συγκεκριμένα, θα μοιραστούν με το κοινό τα μυστικά της επιτυχίας τους, τις εμπειρίες τους, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και τις φιλοδοξίες τους, ενώ θα μιλήσουν για τους μελλοντικούς τους στόχους. Επιπλέον, θα μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις τους στους τομείς της ηγεσίας, διαχείρισης, εταιρικής ηθικής, διακυβέρνησης και επιχειρηματικότητας.

To Business Leaders Summit απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη όλων των τομέων της οικονομίας. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη, οικονομικούς διευθυντές, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και άλλα στελέχη από κυπριακούς οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ
 
Διοργανωτής: Τράπεζα Κύπρου, Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων, Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας:INBusiness Magazine, GOLD Magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού