E-Business Pages: 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ στην Αθήνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο επιχειρηματικό Φόρουμ που έλαβε χώρα στην Αθήνα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου E-Business Pages που εντάσσεται στο χρηματοδοτικό εργαλείο διακρατικής και εδαφικής συνεργασίας Interreg Balkan Med. Το ΕΒΕ Λεμεσού ως εταίρος του προγράμματος, συντόνισε την κυπριακή αποστολή με τη συμμετοχή 5 επιχειρήσεων/μελών του Οργανισμού. 

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιλάμβανε ομιλίες και παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές στους τομείς  της οικονομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και ενημέρωση για την μέχρι στιγμής εξέλιξη του προγράμματος e-Business Pages. Παράλληλα, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες σε Ελληνικές εταιρείες. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση B2B συναντήσεων. 

Μέσα από την υλοποίηση του έργου e-Business Pages, προβλέπεται η ενθάρρυνση στην δικτύωση και στην συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων των Βαλκανικών χωρών και της Κύπρου, την ανταλλαγή και την μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών και την περαιτέρω ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας των χωρών αυτών με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 5 επιχειρηματικά φόρουμ, ένα σε κάθε χώρα εταίρου.

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν