Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και παρουσίαση επιχειρηματικής ιδέας

H Infocredit Group, στηρίζοντας την καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα βρέθηκε ανάμεσα στους χορηγούς του Boot-Camp Επιχειρηματικότητας-PEAK Up Your Success του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, 14 - 16 Μαρτίου 2019.

Κορύφωση του εντατικού εργαστηρίου ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών ήταν η παρουσίαση των επιχειρηματικών ιδεών που έγινε στις 16 Μαρτίου 2019 στο Microsoft Innovation Center του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου. Στους νικητές δόθηκα βραβεία συνολικής αξίας πέραν των €2000

Η Infocredit Group είχε τη τιμή να απονείμει το δεύτερο βραβείο στους Κυριάκο Αριστείδη και Δημήτρη Γεωργίου (EUC Alumni), συνιδρυτές της EXAL technologies οι οποίοι παρουσίασαν την πρωτοποριακή εφαρμογή τους ηλεκτρονικού εμπορίου.
 


Το πρώτο Βραβείο απονεμήθηκε στους Tomáš Dudáš και Michaela Vuova, με την πρωτοποριακή οδοντόβουρτσα PanBoo. Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στην Αλεξία Σολωμού με την ιδέα LawStars, ένα πρόγραμμα τεχνίτης νοημοσύνης που αφορά στο διεθνές δίκαιο.      

Το εργαστήρι και ο διαγωνισμός οργανώθηκε από το  Κέντρο Επιχειρηματικότητας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων EUC  PEAK - Performance Enterprise Accelerator and Knowledge Innovation Center. 


Infocredit Group:
Η Infocredit Group είναι  πρωτοπόρος εταιρεία παροχής καινοτόμων λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, κινδύνων κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Επικεντρωμένη στην παγκόσμια τάση για διαφάνεια, η Infocredit Group στοχεύει στην ενδυνάμωση και ταυτόχρονη ενίσχυση των επιχειρήσεων για κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών, η Infocredit Group έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής εμπορικών πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνων στην Κύπρο και Μέση Ανατολή. www.infocreditgroup.com

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου