Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών (EIMF): Αποκλειστική συμφωνία με BTA

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών (EIMF) ανακοινώνει τη σύναψη αποκλειστικής συμφωνίας με το  Blockchain Training Alliance  (Εκπαιδευτική Συμμαχία Blockchain - BTA).

Mε βάση τη συμφωνία, το BTA ορίζει το EIMF ως το μοναδικό πάροχο εκπαίδευσης και πιστοποίησης Blockchain στην Κύπρο. Το EIMF διασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, και προσφέροντας νέες σειρές μαθημάτων,  σεμινάρια, εργαστήρια και εκπαιδεύσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τεχνολογία Blockchain δεν σχετίζεται πλέον μόνο με τα κρυπτονομίσματα, αλλά  και με την ανάγκη των επιχειρήσεων για λύσεις επικεντρωμένες στο Blockchain, σε ένα ευρύτερο φάσμα εργασιών. 

Αργά ή γρήγορα, οι περισσότερες εταιρείες θα αναγκαστούν να υιοθετήσουν την τεχνολογία Blockchain, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων προγραμματιστών. Το χάσμα μεταξύ της ζήτησης και της προσφοράς σε εξειδικευμένο προσωπικό έχει καταστήσει αυτή την περίοδο τους προγραμματιστές Blockchain, ανάμεσα στους υψηλότερα αμειβόμενους επαγγελματίες οποιουδήποτε επαγγελματικού τομέα. 

Ο Μάριος Σιάθας, Γενικός Διευθυντής του EIMF δήλωσε: "Η ζήτηση για εκμάθηση στον τομέα του Blockchain είναι τεράστια. Το γεγονός ότι το ΕΙΜF συνεργάζεται με έναν παγκόσμιο εταίρο με αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής των καλύτερων σειρών μαθημάτων και πιστοποιήσεων στον τομέα του Blockchain διασφαλίζει  ότι οι φοιτητές μας θα αποκτήσουν εξαιρετικές γνώσεις μαζί με μια αξιόπιστη πιστοποίηση στο τέλος της εκπαίδευσής τους"

Ο Chad Decker, Διευθύνων Σύμβουλος της Blockchain Training Alliance, πρόσθεσε ότι "το EIMF  κατέχει μεγάλη φήμη παγκοσμίως στην προσφορά εξειδικευμένων προγραμμάτων, πάντοτε  ενσωματώνοντας τις τελευταίες τάσεις στη διδακτική μεθοδολογία. Η συνεργασία με το EIMF σημαίνει ότι οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στο διδακτικό περιεχόμενο Blockchain που προσφέρει αποκλειστικά το ΒΤΑ, λαμβάνοντας ταυτόχρονα εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών και ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δυνατότητα παροχής της  εκπαίδευσης  Blockchain στην Κύπρο ".

Το Blockchain Training Alliance αναπτύσσει και διαχειρίζεται τις ακόλουθες κορυφαίες πιστοποιήσεις στον σχετικό τομέα, για τις οποίες το EIMF θα προσφέρει την απαιτούμενη εκπαίδευση:

Blockchain Business Foundations: Τα Πιστοποιημένα μαθήματα Επιχειρηματικής Θεμελίωσης Blockchain που παρέχουν μια γενική επισκόπηση του Blockchain 

Hyperledger Τraining: Eιδικά σχεδιασμένο για προγραμματιστές και διαχειριστές που θέλουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμβάθυνση στο Hyperledger Fabric και το Hyperledger Composer.


Ethereum Training: Σχεδιασμένο για προγραμματιστές (programmers and developers) που θέλουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμβάθυνση στη σύνταξη smart contracts και τη δημιουργία εφαρμογών που αλληλεπιδρούν μαζί τους.

Blockchain Security Training: Κάνει μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των θεμάτων ασφαλείας Blockchain, συμπεριλαμβανομένων των απειλών, του μετριασμού του κινδύνου, της ακεραιότητας της ασφάλειας κόμβου, της εμπιστευτικότητας, των βέλτιστων πρακτικών ασφάλειας, της προηγμένης ασφάλειας Blockchain κ.α.

Blockchain Architecture Training: Η εκπαίδευση Αρχιτεκτονικής Blockchain προορίζεται για επαγγελματίες του χώρου που πρέπει να λάβουν αποφάσεις σχετικά με την αρχιτεκτονική, το περιβάλλον και τις πλατφόρμες ανάπτυξης.


Σχετικά με το Blockchain Τraining Alliance
Το Blockchain Τraining Alliance (ΒΤΑ)
παρέχει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την εκπαίδευση Blockchain σε όλο τον κόσμο. Με κύριο χαρακτηριστικό του το πάθος για τις επαναστατικές τεχνολογίες , πιστεύει ότι το Distributed Ledger είναι η κίνηση του μέλλοντος. Ο στόχος του ΒΤΑ είναι απλός – να προσφέρει το πιο σχετικό περιεχόμενο και οδηγίες στους φοιτητές του για την τεχνολογία Blockchain μέσω νέων σειρών μαθημάτων, καθώς η τεχνολογία αναδιαμορφώνει τον κόσμο των επιχειρήσεων . 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πιστοποίηση

Σχετικά με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών (EIMF)
Το EIMF ε
ίναι ένας κορυφαίος πάροχος επαγγελματικής εκπαίδευσης, eLearning και εξειδικευμένων λύσεων μάθησης με μεγάλη έμφαση στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Το EIMF προσφέρει στους επαγγελματίες μια ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και προγραμμάτων πιστοποίησης που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως κανονιστικά, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συμμόρφωση, διαχείριση κινδύνων, διοίκηση και ηγεσία, λογιστική, τραπεζικά, φορολογία, , νομική και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μαθημάτων και για εγγραφή στα προγράμματα πιστοποιημένης κατάρτισης  EIMF,  επισκεφτείτε το www.eimf.eu ή καλέστε στο 22274470. 

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου