Τα πάντα γύρω από τα trends του Λιανικού Εμπορίου

Έμπειροι επαγγελματίες του Λιανικού Εμπορίου, εξπέρ από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα δώσουν και φέτος δυναμικό παρών στο «Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου», που κλείνει τα 16 χρόνια. Το Συνέδριο παρουσιάζουν οι Yπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας. Στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες τους, οι προσκεκλημένοι θα συζητήσουν τις τάσεις του κλάδου, όπως και πετυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων που ακούστηκαν και ξάφνιασαν ευχάριστα, ενώ θα αναλύσουν επιπλέον τις πρόσφατες καινοτομίες που χρησιμοποιούνται στο Λιανεμπόριο. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν θέματα, όπως τα παγκόσμια trends που ισχύουν στη διαχείριση των FMCGs, τα omni-channels και πώς υλοποιείται με θετική ανταπόκριση η συμμετοχή των καταναλωτών στην λεγόμενη Οικονομία των Εμπειριών (Experience Economy).
 
Στο φετινό Συνέδριο, οι ομιλητές από Κύπρο κι εξωτερικό θα κληθούν να απαντήσουν σε καυτά ερωτήματα, όπως: «Πού και πώς επιτυγχάνεται η αύξηση του Grocery Retail Business», «Πώς μπορεί να πειστεί ο καταναλωτής να επενδύσει ακόμη περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα (disposable income) στις υπεραγορές» και «Ποιες συγκεκριμένες κατηγορίες στις υπεραγορές θα σημειώσουν αύξηση τα επόμενα χρόνια». Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το μέλλον του Grocery Retail στην Κύπρο και πώς θα μεγαλώσει η αντίστοιχη πίτα;
 
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διοργανώνονται τα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.. Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, Εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Hellenic Bank Public Co Ltd, Infocredit Group, PwC Κύπρου
Υποστηρικτής: Elite
Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ECR Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό Gold, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού