Οι τελευταίες τάσεις κι εξελίξεις γύρω από το Λιανικό Εμπόριο

InBusinessNews  15/03/2019 11:09
Οι τελευταίες τάσεις κι εξελίξεις γύρω από το Λιανικό Εμπόριο

Οι τελευταίες τάσεις κι εξελίξεις γύρω από το Λιανικό Εμπόριο

InBusinessNews  15/03/2019 11:09

Οι Yπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσιάζουν το «16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει δυνατούς επαγγελματίες του Retail και του Grocery, από την Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπουν τα καινούργια δεδομένα του χώρου, πετυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων και φυσικά, όλες οι πρόσφατες καινοτομίες του Λιανεμπορίου που τράβηξαν την προσοχή των ειδικών.

Στους έμπειρους ομιλητές συγκαταλέγεται ο Κώστας Μαχαίρας. Κατά την παρουσίασή του, θα μας παρουσιάσει με στοιχεία και κριτική διάθεση τις τάσεις που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο Λιανικό Εμπόριο σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο κ. Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), θα αποκωδικοποιήσει το πώς και γιατί οι καταναλωτές συνηθίζουν να ακολουθούν μια συγκεκριμένη ρουτίνα, όπως και συγκεκριμένες συνήθειες στην αγοραστική τους καθημερινότητα. Θα τονίσει, ακόμη, το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια «εκπαίδευσης», ο καταναλωτής προτιμά τις γρήγορες, πρακτικές, εύκολες και διασκεδαστικές επιλογές στα ψώνια και τη ζωή του. 

Επιπρόσθετα, ο Oliver Banks, Director & Consultant της OB&Co Ltd, θα παρουσιάσει τους «νέους κανόνες» του Λιανικού Εμπορίου. Ο τομέας του Grocery & Retail αλλάζει κι αναδιαμορφώνεται ραγδαία. Ο κ.Banks θα σταθεί στις εξελίξεις της αγοράς, στις μόδες που καλπάζουν και στα στοιχεία που επηρεάζουν περισσότερο το Λιανεμπόριο συνολικά. 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διοργανώνονται τα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.. Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.

Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, Εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής:
ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Hellenic Bank Public Co Ltd, Infocredit Group, PwC Κύπρου 
Υποστηρικτής: Elite
Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.
Conference Experience Sponsor: Conferience 
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ECR Κύπρου 
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό Gold, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας