ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.: Ένταξη στο Commonwealth Enterprise and Investment Council

Η Δικηγορική Εταιρεία ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ενταχθεί στο Commonwealth Enterprise and Investment Council (CWEIC) ως Εταιρικός Στρατηγικός Εταίρος (Corporate Strategic Partner). 

To CWEIC συστάθηκε τον Ιούλιο του 2014 με την υποστήριξη της Γραμματείας της Κοινοπολιτείας και των Κρατών Μελών αυτής για να αποτελέσει τον επιχειρηματικό οργανισμό της Κοινοπολιτείας. Είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός μελών με εντολή από τους Αρχηγούς των Κυβερνήσεων, για την προώθηση του ενδο-Κοινοπολιτειακού εμπορίου, των επενδύσεων και τον ρόλο του ιδιωτικού τομέα στις 53 χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας. 

Το CWEIC είναι υπεύθυνο, μεταξύ άλλων, για την διοργάνωση του Commonwealth Business Forum στο περιθώριο της συνάντησης των Αρχηγών των Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας που πραγματοποιείται ανά διετία. 

Ως μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες της Κύπρου, κράτος μέλος τόσο της Κοινοπολιτείας όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσδοκούμε στην περαιτέρω προώθηση των στόχων του CWEIC και της διεύρυνσης της διεθνούς ανάπτυξης της δικηγορικής μας εταιρείας. 

Στο ανωτέρω πλαίσιο, ο Συνέταιρος της δικηγορικής μας εταιρείας, Νικόλας Στ. Κωνσταντινίδης έχει διορισθεί ως μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλευτικού Σώματος (Global Advisory Council) του CWEIC. 

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse