Ετήσια Εμπορική Έκθση Junior Achievement Κύπρου

Δελτίο Τύπου  13/03/2019 15:35
Ετήσια Εμπορική Έκθση Junior Achievement Κύπρου

Ετήσια Εμπορική Έκθση Junior Achievement Κύπρου

Δελτίο Τύπου  13/03/2019 15:35
Την 5η μαθητική εμπορική έκθεση με θέμα «Μαθητική Επιχείρηση 2019», διοργανώνει ο οργανισμός Junior Achievement Κύπρου. Η έκθεση θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 από τις 11.00 μέχρι τις 15.00 στο «The Mall of Cyprus» στη Λευκωσία και θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες του Mall και για όποιον ενδιαφέρεται να ανακαλύψει το επιχειρηματικό πνεύμα της κυπριακής νεολαίας. 
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πάνω από 600 ταλαντούχοι μαθητές-επιχειρηματίες, ηλικίας 15-18 ετών, από ολόκληρη την Κύπρο, θα εκθέσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, εκπροσωπώντας 60 μαθητικές εταιρείες. Εξειδικευμένη κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις επιχειρηματικές ιδέες των μαθητών. Η αξιολόγηση αυτή θα καθορίσει σημαντικά την επιλογή των δέκα καλύτερων εταιρειών που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν δημόσια τις ιδέες τους στον Ετήσιο Διαγωνισμό για την «Επιχείρηση της Χρονιάς», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.
 
Μέσα από το πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση», οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στην πράξη πώς λειτουργεί μία επιχείρηση, να κατανοήσουν πώς αναπτύσσεται και υλοποιείται μία βιώσιμη επιχειρηματική ιδέα, από το στάδιο της αρχικής σύλληψης μέχρι τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.
 
Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους νέους με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την εργοδότησή τους σε κάποιον οργανισμό ή την ανάπτυξη της δικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και γενικότερα για την επιτυχή τους σταδιοδρομία σε οτιδήποτε επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους.     
 
Επισκεφθείτε την 5η μαθητική εμπορική έκθεση του JA Κύπρου για να γνωρίσετε τους νέους επιχειρηματίες, να ανακαλύψετε τις καινοτόμες ιδέες τους και να απολαύσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους!
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.jacyprus.org ή επικοινωνήστε με τη Έμιλη Σωτηρίου στο τηλέφωνο 97-715909 και στο email emily.sotiriou@jacyprus.org.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας