ΟΠΑΠ Κύπρου: «50 Άνθρωποι και Στιγμές που Έγραψαν Ιστορία, 1969-2019»

ΟΠΑΠ Κύπρου: «50 Άνθρωποι και Στιγμές που Έγραψαν Ιστορία, 1969-2019»

ΟΠΑΠ Κύπρου: «50 Άνθρωποι και Στιγμές που Έγραψαν Ιστορία, 1969-2019»

50 χρόνια ΟΠΑΠ. Μίσος αιώνας προσφοράς στην κυπριακή οικονομία με σημαντικές επενδύσεις και έργα. Μισός αιώνας δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία. Η ΟΠΑΠ Κύπρου γιορτάζει τα 50χρονα της και στο πλαίσιο αυτό κυκλοφορεί την ιστορική συλλεκτική έκδοση «50 Άνθρωποι και Στιγμές που Έγραψαν Ιστορία, 1969-2019».

RELATED ARTICLES


Η παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου σε μια λαμπρή τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Η συλλεκτική έκδοση στοχεύει να αναδείξει σημαντικές προσωπικότητες και γεγονότα που άφησαν το στίγμα τους στην χώρα στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος.
 

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν ομαδική φωτογραφία των 50 ατόμων και φορέων που ξεχώρισε η ΟΠΑΠ στον μισό αιώνα παρουσίας της στην Κύπρο.  

H έκδοση αυτή μαρτυρεί την διαχρονική στήριξη της ΟΠΑΠ στην κυπριακή κοινωνία σε όλες τις εκφάνσεις της.

Ευχή όλων το βράδυ της Τετάρτης ήταν η ΟΠΑΠ Κύπρου να συνεχίσει για άλλα τόσα χρόνια να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό όλων των τομέων της κυπριακής κοινωνίας.

Οι καλεσμένοι της βραδιάς απόλαυσαν την εντυπωσιακή και συνάμα συγκινητική χορογραφία από το Μουσικό Σχήμα «Διάσταση», ενώ διασκέδασαν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Δέσποινα Ολυμπίου.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας