Έρχονται τα Carob Awards

Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) διοργανώνει για πρώτη φορά τα CAROB Awards, τα οποία έχουν στόχο να αναδείξουν τη δημιουργικότητα στη διαφήμιση και να επιβραβεύσουν το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά των στελεχών που εργάζονται στο χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο. Τα CAROB Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός και γιορτή για όλους τους δημιουργούς του τομέα.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο ή/και σε άλλες χώρες κατά το διάστημα από 1.1.2016 έως και 31.12.2018. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και μπορούν να υποβάλλονται στις 5 ενότητες του διαγωνισμού:
 
  • AD
  • Design
  • PR
  • Digital & Mobile
  • Integration
 
Ο Λούκας Γρηγοράς, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των βραβείων, ανέφερε:
«Ο ΣΔΕΚ επεδίωκε την υλοποίηση βραβείων διαφήμισης εδώ και πολύ καιρό. Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα αναδείξουμε τις πιο δημιουργικές διαφημιστικές προτάσεις και ταυτόχρονα θα ενθαρρύνουμε να γίνουν ακόμη καλύτερα πράγματα στην κυπριακή διαφήμιση. Η εμπειρία έχει δείξει ότι μια διοργάνωση όπως τα CAROB Awards ενθαρρύνει και κινητοποιεί όλους τους παίκτες της αγοράς να προσπαθήσουν περισσότερο, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Φροντίσαμε επίσης να έχουμε μια πολύ προσιτή τιμολογιακή πολιτική για να ενθαρρύνουμε τις συμμετοχές. Καλώ λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους, νομικά και φυσικά πρόσωπα, να μελετήσουν άμεσα τον Κανονισμό και να ξεκινήσουν να ετοιμάζουν τις συμμετοχές τους».
 
Ο ΣΔΕΚ είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο από το 1982. Το 1990 εντάχθηκε στην European Association of Communications Agencies. Είναι ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Έρευνας Τηλεθέασης που δημιουργήθηκε το 1999 και του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012. Ζητούμενο του ΣΔΕΚ είναι η εκπροσώπηση των μελών του Συνδέσμου και η προάσπιση του χώρου της διαφημιστικής επικοινωνίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Στο πλαίσιο αυτό επιδιώκει συνεργασίες και επαφές με κρατικούς και άλλους δημόσιους φορείς, καθώς επίσης και με τον επιχειρηματικό κόσμο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και για υποβολή συμμετοχών, κάντε κλικ εδώ: http://carobawards.com/
 
Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ)
Συντονιστής: ΙΜΗ
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας