Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Professional Fitness Systems Convention

Με σπουδαίους εισηγητές από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα και πέραν των 300 συνέδρων διεξήχθη στη Λευκωσία το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου 2019, το 6ο Professional Fitness Systems Convention, ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια Εκγύμνασης στην Ευρώπη. Σύγχρονες τάσεις, τεχνικές και εξοπλισμός που πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Κύπρο, αναδείχθηκαν μέσω του Συνεδρίου που διοργάνωσε για ακόμα μια φορά επιτυχώς το EShopForSports, το οποίο κατέχει εξέχουσα θέση στον τομέα της εισαγωγής εξοπλισμού γυμναστηρίων, αντιπροσωπεύοντας στην Κύπρο μερικές από τις πιο γνωστές φίρμες του πλανήτη.
 
Όπως αναμενόταν οι Hall of Famers της Εκγύμνασης Martin Rooney και Peter Twist έκλεψαν τις εντυπώσεις με αυτά που είπαν και έδειξαν στους συνέδρους, αλλά και με τη μεταδοτικότητά τους. Αμφότεροι έφτασαν στην Ευρώπη και την Κύπρο απευθείας από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποκλειστικά για το 6ο Professional Fitness Systems Convention. Καθηλωτικές ήταν οι παρουσιάσεις και των Αμερικανών Fraser Quelch, Douglas Brooks και Michael Cummings, ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Αλέξη Μπαρτακούλη από την Ελλάδα, του πρώτου με Αμερικανού Personal Trainer of the Year στις ΗΠΑ.
 
Το 6ο Professional Fitness Systems Convention κάλυψε και τους τρεις βασικούς τομείς της Εκγύμνασης που ορίζονται ως: α) Πρωταθλητισμός, β) Μαζικός Αθλητισμός (γυμναστήριο) και γ) Ειδικός Πληθυσμός (αποκατάσταση). Οι 300 και πλέον σύνεδροι προέρχονταν από όλο το φάσμα του Fitness όπως ο επαγγελματικός αθλητισμός, τα γυμναστήρια, personal trainers αλλά και φοιτητές.
 
«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που παρουσιάσαμε το καλύτερο Professional Fitness Systems Convention που έγινε ποτέ, σύμφωνα με την ανατροφοδότηση που πήραμε τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους εισηγητές» σημειώνουν οι Μάριος Λοΐζου και Αναστάσης Χαραλάμπους, διευθυντές του EShopForSports και διοργανωτές.
 
«Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι παρακολούθησαν το Συνέδριο είναι πλέον καλύτεροι επαγγελματίες και απέκτησαν γνώσεις που μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα στη καθημερινή τους δουλειά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα χρήματά τους έπιασαν τόπο» συνεχίζουν οι διοργανωτές προσθέτοντας: «κάθε επιτυχημένη διοργάνωση αποτελεί και μια νέα πρόκληση ώστε στο επόμενο Professional Fitness Systems Convention να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να παρουσιάσουμε κάτι ακόμα πιο αναβαθμισμένο, στοχεύοντας μια μέρα να φιλοξενούμε στο νησί μας το καλύτερο συνέδριο Fitness της Ευρώπης».
Κεντρικό πρόσωπο του Συνεδρίου ήταν ο Μίλαν Τράικοβιτς.
 
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο www.facebook.com/eshopforsports και το  video στο www.facebook.com/eshopforsports/videos/366406943944044.

 

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ