AIMIS – Paley Institute for Special Orthopedics & Limb Lengthening

Σε μια στρατηγική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της υγείας και αναδεικνύει την Κύπρο ως κέντρο υψηλών ιατρικών υπηρεσιών, προχώρησε το Αμερικανικό Ινστιτούτο AIMIS με το Paley Institute της Αμερικής, ιδρύοντας το AIMIS Paley Institute Ltd for Special Orthopedicς & Limb Lengthening.
 
Τα συμβόλαια για την «γέννηση» της ίδρυσης και συνεργασίας υπογράφηκαν την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου του AIMIS - Αμερικάνικου Ινστιτούτου Ελάχιστης Επεμβατικής  Χειρουργικής, Μάριο Παπαδόπουλο, και του ιδρυτή του Ινστιτούτου Paley, Δρ. Dror Paley.
 
Ο συνδυασμός της AIMIS, του πρωτοπόρου ινστιτούτου  που δραστηριοποιείται αποκλειστικά με αμερικανικά πρότυπα και πρακτικές και του Paley Institute που ιδρύθηκε με στόχο την εξέλιξη της αποστολής του Δρ. Paley για τη βελτίωση της ζωής παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από σπάνιες, συγγενείς και μετατραυματικές ορθοπεδικές καταστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον υπόλοιπο κόσμο, φέρνει μια μικρή «επανάσταση» στον χώρο της υγείας στη Κύπρο.
 
Μέσα στα 10 χρόνια παρουσίας στη Κύπρο η AIMIS εξελίσσεται στον πιο αξιόπιστο πάροχο υγείας στην Κύπρο, προσφέροντας λύσεις με επίκεντρο τον ασθενή και απαράμιλλα αποτελέσματα.  Η AIMIS συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες υγείας συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας προσφέροντας ιατρικές λύσεις σε ασθενείς από όλο τον κόσμο με τους τους καλύτερους  Αμερικανούς και διεθνείς ιατρούς και χειρούργους με τεχνολογίες αιχμής ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής (minimally invasive surgery)  όπως στον χώρο της σπονδυλικής στήλης και ρομποτικής χειρουργικής .
 
Για το Paley Institute μιλά η 30χρονη πορεία του και η εξαιρετική υγειονομική περίθαλψη που παρέχει σε ασθενείς. Αποτελεί έναν  παγκόσμιο ηγέτη στην αναδομητική ορθοπεδική χειρουργική.
 
Το AIMIS – Paley Institute for Special Orthopedics and Limb Lengthening  στην Κύπρο - μαζί με την επίλεκτη ομάδα του Δρ.  Paley στην οποία συμμετέχουν και Έλληνες και Κύπριοι Γιατροί Χειρουργοί (όπως ο Δρ. Σκάρπα και άλλοι) καθώς και ειδικούς φυσικοθεραπευτές, εργασιοθεραπευτές, οστεοπαθητικούς κ.τ.λ. - θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ευρώπη, Ασία, Άπω Ανατολή, Μέση Ανατολή και Αφρική. Τα πρώτα χειρουργεία έχουν ήδη προγραμματιστεί.
 
  

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»