Πέραν των 700 μαθητών στην «Ημέρα Γνωριμίας» στο Πανεπιστημίου Κύπρου

InBusinessNews  12/02/2019 15:30
Πέραν των 700 μαθητών στην «Ημέρα Γνωριμίας» στο Πανεπιστημίου Κύπρου

Πέραν των 700 μαθητών στην «Ημέρα Γνωριμίας» στο Πανεπιστημίου Κύπρου

InBusinessNews  12/02/2019 15:30
Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργάνωσε με επιτυχία «Ημέρα Γνωριμίας» για ενημέρωση των μαθητών/ υποψήφιων προπτυχιακών φοιτητών και των οικογενειών τους για τα προγράμματα σπουδών και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τη φοιτητική κοινότητα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 11.00- 17.00, στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη.

RELATED ARTICLES

 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από τα Ακαδημαϊκά Τμήματα σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων, ενώ η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας παρείχε ενημέρωση για σημαντικά θέματα φοίτησης, όπως σπουδές, σταδιοδρομία, στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.
 
Ταυτόχρονα, λειτουργούσε Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, όπου οι ενδιαφερόμενοι αξιοποίησαν την ευκαιρία για να συνομιλήσουν με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, να επιλύσουν τις απορίες τους και να αποκομίσουν χρήσιμες συμβουλές για τη μελλοντική τους πορεία. Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και να ενημερωθούν για τις αθλητικές δραστηριότητες και τους φοιτητικούς ομίλους.

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες, που με την παρουσία τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας