Πέραν των 700 μαθητών στην «Ημέρα Γνωριμίας» στο Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργάνωσε με επιτυχία «Ημέρα Γνωριμίας» για ενημέρωση των μαθητών/ υποψήφιων προπτυχιακών φοιτητών και των οικογενειών τους για τα προγράμματα σπουδών και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τη φοιτητική κοινότητα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 11.00- 17.00, στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από τα Ακαδημαϊκά Τμήματα σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων, ενώ η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας παρείχε ενημέρωση για σημαντικά θέματα φοίτησης, όπως σπουδές, σταδιοδρομία, στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.
 
Ταυτόχρονα, λειτουργούσε Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, όπου οι ενδιαφερόμενοι αξιοποίησαν την ευκαιρία για να συνομιλήσουν με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, να επιλύσουν τις απορίες τους και να αποκομίσουν χρήσιμες συμβουλές για τη μελλοντική τους πορεία. Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και να ενημερωθούν για τις αθλητικές δραστηριότητες και τους φοιτητικούς ομίλους.

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες, που με την παρουσία τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας